AL MarkedsNyt - Uge 3

Beskæftigelsen i Danmark slår spritny rekord. Det er imponerende i en tid med en lang række af udfordringer til økonomien. Høj inflation, en miserabel forbrugertillid og generel økonomisk usikkerhed har således endnu ikke fået beskæftigelsen til at knække over.

  • Beskæftigelsen i Danmark slår spritny rekord. Det er imponerende i en tid med en lang række af udfordringer til økonomien. Høj inflation, en miserabel for­bru­ger­til­lid og generel økonomisk usikkerhed har således endnu ikke fået beskæftigelsen til at knække over.

  • Den årlige stigning i pro­du­cent­pri­ser­ne dykker. Virk­som­he­der­nes om­kost­nings­pres er lettet, og prisstigninger overfor forbrugerne bliver med det mindre sandsynlige. Der er stadig et prispres overfor danskerne, men det her er med til at definere, at vi har nået toppen for inflationen, som vil falde herfra.

  • Variabelt forrentede realkreditlån fortsætter ufortrødent fremgangen. Lån med variabel rente voksede gennem samtlige kvartaler i 2022 og med det største i 12 år.

Læs mere her.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVE HER.

Relaterede artikler