AL MarkedsNyt - Uge 3

I ugen har de lange renter haft pil opad i ind- og udland. Det gælder særligt for den 10-årige amerikanske rente. Aktiemarkedet har reageret på de højere renter og har nu indpriset 4 renteforhøjelser fra Fed i 2022, fra næsten 4 i sidste uge.

Jeppe Juul BorreCheføkonomjjb@al-bank.dk38 48 47 61
  • I ugen har de lange renter haft pil opad i ind- og udland. Det gælder særligt for den 10-årige amerikanske rente. Aktiemarkedet har reageret på de højere renter og har nu indpriset 4 ren­te­for­hø­jel­ser fra Fed i 2022, fra næsten 4 i sidste uge.

  • Beskæftigelsen slår ny rekord i Danmark med over 2,9 mio. lønmodtagere for første gang nogensinde. Vi forventer, at beskæftigelsen vil vokse yderligere i år, men i et lavere tempo end i 2021, og det skal ses i sammenhæng med, at ledigheden er banket i bund.

  • De danske boligejere havde i 2021 den største stigning i afdragsfrie lån siden 2010, men alligevel snegler andelen af afdragsfrie lån sig kun frem. Det er samtidig væsentligt, at stigningen i de afdragsfrie lån helt og alene sker i kombination med fast rente.

Læs m​ere her

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVE HER

Relaterede artikler