AL MarkedsNyt - Uge 49

Forbrugerpriserne i Danmark i Danmark med højeste hastighed i 13 år. Det betyder helt konkret, at en børnefamilie skal bruge 15.550 kr. mere for at købe de samme varer og tjenester i forhold til for et år siden. De amerikanske forbrugerpriser samtidig med det højeste siden 1982, hvilket presser den amerikanske centralbank for stramninger.

Jeppe Juul BorreCheføkonomjjb@al-bank.dk38 48 47 61
  • Efter nogle hårde uger på ak­tie­mar­ke­der­ne kom der igen appetit tilbage med pæne stigninger over hele linjen. Det danske C25-indeks lå forrest i feltet, men de seneste ugers nedgang gør, at der fortsat er et pænt stykke til en ny top.
  • For­bru­ger­pri­ser­ne i Danmark i Danmark med højeste hastighed i 13 år. Det betyder helt konkret, at en børnefamilie skal bruge 15.550 kr. mere for at købe de samme varer og tjenester i forhold til for et år siden. De amerikanske for­bru­ger­pri­ser samtidig med det højeste siden 1982, hvilket presser den amerikanske centralbank for stramninger.
  • De danske boligpriser stiger for 19. måned i træk. Lægger vi pris­stig­nin­ger­ne i november oveni årets øvrige prisstigninger, kan det konkluderes at, boligejerne er blevet en kvart million kr. rigere i 2021.

Læs m​ere her

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVE HER

Relaterede artikler