Optjen penge, når du betaler med Visa

Har du et Visa/dankort, kan du med fordel tilmelde dit kort til Cashback i partnerskab med Visa. Så snart dit kort er tilmeldt, optjener du automatisk penge, når du betaler med Visa hos mere end 1.500 registrerede butikker, webshops og restauranter.

Sådan får du cashback med Visa

Det er nemt for dig at få cashback med Visa. Du skal blot oprette en profil via appen eller hjemmesiden Cas­h­ba­ck­med­visa.dk og tilmelde dig Cashback i partnerskab med Visa. Herefter optjener du automatisk penge (cashback), når du betaler med Visa i en af de mange registrerede butikker, webshops og restauranter.

Kom i gang

Du optjener en procentdel af dine køb

Når du har tilmeldt dit kort til Cashback i partnerskab med Visa, optjener du automatisk en procentdel af dit køb, når du betaler med Visa hos de butikker, webshops og restauranter, som Visa samarbejder med. Du kan løbende få udbetalt pengene – du skal blot have optjent mindst 100 kr.

Du skal betale med Visa-delen af dit kort

For at du kan optjene cashback, skal du betale med Visa-delen af dit Visa/dankort. Hvis du betaler via Apple Pay eller Google Pay, er det automatisk Visa-delen af kortet, du betaler med. Hvis du betaler med dit fysiske kort, skal du aktivt vælge at betale med Visa-delen af kortet.

Her optjener du cashback

Spørgsmål og svar om Cashback i partnerskab med Visa