Valutabestilling

Sådan får du valuta i Arbejdernes Landsbank.

De 4 mest efterspurgte valutaer

Vi har gjort det nemt for dig at få fat i udenlandsk valuta, hvis du skal ud at rejse. I alle vores pengeautomater ved filialerne rundt om i landet kan du gebyrfrit døgnet rundt hæve de 4 mest efterspurgte valutaer:

  • Euro
  • Britiske pund
  • Amerikanske dollars
  • Thai baht

Disse 4 valutaer kan ikke bestilles online. De kan kun hæves i vores automater.

Tag kun lidt med på rejsen

Generelt anbefaler vi, at man kun tager en lille portion valuta med til de første dage på rejsen eller som buffer undervejs - fx 1.000-2.000 kr. Det er nemlig billigere og mere sikkert at bruge kort til de fleste betalinger i udlandet.

Billigere at hæve i udlandet

Det er faktisk også blevet billigere at hæve kontanter i udlandet. Tidligere var mini­mums­ge­by­ret på 30 kr. pr. hævning, men det er nu halveret til kun 15 kr. gebyr pr. hævning.

Med et Visa/dankort kan du hæve et beløb svarende til 2.000 danske kroner om dagen. Med et Mastercard debit kan du hæve op til 10.000 kr. om dagen.

Bestil 4 andre valutaer til afhentning i 6 filialer

Hvis du har brug for andre valuta end euro, britiske pund, amerikanske dollars og thai baht, kan du bestille nedenstående 4 valutaer til afhentning i en filial med erhvervscenter, dvs. København, Rødovre, Aabyhøj, Dalum, Haderslev og Aalborg. Det drejer sig om:

  • Norske kroner
  • Svenske kroner
  • Polske zloty
  • Tjekkiske koruna

Det koster 70 kr. at bestille og afhente de 4 valutaer. Beløbet bliver hævet på din konto ved bestillingen. Ved afhentning i filialen vil du blive bedt om at fremvise legitimation (fx pas eller kørekort).

Du kan højst bestille for 10.000 danske kroner pr. løbende måned, og du kan forvente op til 3 ugers leveringstid.

Klik her for at bestille

Du kan ikke returnere valuta til os

Hvis du har for mange udenlandske penge med hjem fra rejsen, kan du ikke returnere dem til os, heller ikke via vores pengeautomater, da de kun tager imod danske kroner. Vi anbefaler derfor, at du ikke hæver eller bestiller for meget valuta, men i stedet benytter dig af dine kort, når du kommer frem.

Har du alligevel for meget valuta med hjem, kan du enten gemme det til næste rejse eller sælge det til et vekselbureau.

Se aktuelle valutakurser

Du kan se aktuelle valutakurser på denne side. Eller se dem i din mobilbank under Mere > Valuta.

Få svar på spørgsmål om valuta


Se også