Totalkredit Energitjek

Totalkredit Energitjek

Når du vælger at energiforbedre din bolig, nyder du godt af en række fordele, både på kort og lidt længere sigt. Gevinsten ved at nedbringe energiforbruget er både økonomisk, klimavenligt og bidrager desuden til et sundere indeklima. Totalkredit Energitjek giver dig et grundigt overblik over, hvad der skal til for at optimere din boligs energiforbrug.

Der er mange områder, hvor der kan sættes ind, så en bolig gøres sundere, grønnere og mere værd. Totalkredit Energitjek hjælper dig med at skabe overblik over, hvordan din bolig kan energiforbedres. En energikonsulent giver dig overblik over din boligs muligheder og hjælper dig med at vælge de energirigtige løsninger, der egner sig bedst til din bolig.

Det får du ud af TotalKredit Energitjek

  • Besøg af en energikonsulent, som gennemgår din bolig og giver dig et grundigt indblik, hvordan din bolig bedst muligt kan energiforbedres.
  • En digital energi- og vedligeholdelsesplan som belyser de optimeringsområder, som energikonsulenten kommer frem til. Det er et værdifuldt redskab, hvor en løbende plan for energiforbedring sikres.
  • Et energimærke, som bl.a. synliggør boligens energiforbrug. Det kan bl.a. være fordelagtigt, hvis du skal søge offentlige tilskud til din bolig.

Totalkredit Energitjek leveres af Totalkredits samarbejdspartner NRGi, som er Danmarks største udbyder af energimærker, tilstandsrapporter og el-tjek til private.

Vil du vide mere?

Kontakt din rådgiver for at høre mere eller for at bestille et energitjek

video Play

Det koster et Totalkredit Energitjek

Totalkredit Energitjek

Normal pris

Med rabat

Med energimærke 7.495 kr. 4.495 kr.
(Spar 3.000 kr.)
Uden energimærke 3.495 kr. 1.495 kr.
(Spar 2.000 kr.)

Hvordan finansierer du bedst energiforbedringer i boligen?

Når du skal lave energiforbedringer på din bolig, kan vi anbefale at kigge nærmere på vores helt særlige Klimalån eller et AL-Energilån, hvor vi tilbyder særligt attraktive vilkår, og lånet er billigt.

Du kan også søge tilskud fra staten, og måske har du noget friværdi i din bolig, som det kan give mening at udnytte. Tag fat i din rådgiver - så vi sammen med dig kan finde den løsning, der bedst kan betale sig.