AL-Prioritet - et attraktivt lån i din bolig

AL-Prioritet er et lån med en attraktiv rente og en tilhørende indlånskonto. Lånet optages med pant i din bolig eller dit fritidshus, og du kan bruge det til fx bo­lig­for­bed­rin­ger, ny bil, arveforskud, eller hvis du gerne vil ”spise af dine mursten” ved overgang til pension.

Hvad er et AL-Prioritetslån?

AL-Prioritet består af et lån og en indlånskonto med en attraktiv rente. Når lånet bliver oprettet, bliver hele lånebeløbet overført til indlånskontoen, og du kan frit hæve og indsætte penge på kontoen.

Du kan bruge indlånskontoen som lønkonto, tilknytte betalingskort og betale regninger fra kontoen.

Lånet optages med pant i din bolig eller fritidshus og er fordelagtigt, hvis du jævnligt har overskydende penge i din økonomi. På den tilknyttede indlånskonto får du nemlig en rente, der er højere end på en almindelig indlånskonto. Det er med til løbende at nedbringe dine renteudgifter på lånet.

Fakta om AL-Prioritet

  • Du kan låne op til 70% af din ejerboligs værdi og op til 50% i dit fritidshus.
  • Renten er variabel og tilskrives hvert kvartal.
  • Indlån bliver forrentet med det, der svarer til udlånsrenten - fratrukket et variabelt fradrag på p.t. 0,5 procentpoint.
  • Lånet har en løbetid på op til 30 år.
  • Lånet er afdragsfrit de første 10 år. Efter den afdragsfrie periode afdrager du lånet som annuitetslån.
  • Du kan indfri lånet til kurs 100.
  • Du skal som minimum låne 200.000 kr.

Drømmer du om en ny bolig?

Vi har stor erfaring med bolighandel og kan hjælpe dig med overblikket. Lad os sammen regne på, hvad økonomien kan bære, før du begynder at se på ny bolig. Når du så har fundet den, hjælper vi gerne med at se papirerne igennem. Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Læs mere

Emne

Har du en konto i forvejen?*

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.