Bliv kunde online

- Det er hurtigt og sikkert

Log ind med NemID og vælg, hvilke produkter du er interesseret i. For at kunne give et hurtigt svar og den rigtige rådgivning, beder vi om nogle personlige oplysninger - og af lovgivningsmæssige årsager skal vi også kende dit statsborgerskab og forretningsomfang.

Når du ansøger online om at blive kunde hos os, er vi af kreditmæssige årsager nødt til at indhente visse økonomiske oplysninger om dig, herunder om du er registreret i RKI. Ønsker du ikke det, er du velkommen til at skrive eller ringe til os på 38 48 48 48.

Du hører fra os hurtigst muligt. - Men rigtig mange ønsker at blive kunde hos os i denne tid. Det er vi meget glade for, men desværre giver det også en ekstra lang ekspeditionstid her hos os. Vi gør alt, hvad vi kan for at vende tilbage hurtigst muligt, men desværre kan der i øjeblikket gå op til 4 uger. Det beklager vi og takker for tålmodigheden.

Er du under 18 år, har du udenlandsk eller beskyttet adresse, kan du desværre ikke anvende denne løsning. Skriv i stedet til os, så kontakter vi dig.

Er du registreret i RKI, kan du desværre ikke benytte denne løsning, men du kan i stedet benytte dette link: Åben kundeansøgning til Arbejdernes Landsbank.