Vores samarbejdspartnere

Nedenfor kan du se en oversigt over vores samarbejdspartnere.

AL Finans
AL Finans har været et datterselskab til Arbejdernes Landsbank siden 1986. Med sit lange og stærke bran­che­kend­skab kan AL Finans tilbyde nogle af markedets bedste og mest attraktive fi­nan­si­e­rings­løs­nin­ger inden for leasing, factoring og billån.

TestaViva
TestaViva er en online platform, der blev etableret i 2016 med det formål at gøre det nemt for danskerne at oprette testamente og andre juridiske dokumenter. Vores tætte samarbejde med TestaViva betyder, at man som kunde hos os kan oprette testamente og andre juridiske dokumenter og få personlig juridisk rådgivning.

Totalkredit
Vi har gennem mange år haft et tæt samarbejde med Totalkredit, som er Danmarks største udbyder af realkreditlån til ejerboliger. Lån fra Totalkredit er i 2019 kåret som billigste bo­lig­fi­nan­si­e­ring af både Forbrugerrådet Tænk og Mybanker. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en af markedets absolut billigste bo­lig­fi­nan­si­e­rin­ger.

Nærpension
Hos Nærpension har man sat pension og forsikring sammen, så kunderne får et let og enkelt overblik over pension og forsikring. Som kunde møder man Nærpension i sin lokale filial, hvor ens rådgiver kan hjælpe med at skræddersy og sammensætte pension. 

&money ApS
&money ApS blev stiftet d. 16. august 2019 af to andre banker og Arbejdernes Landsbank blev en del af ejerkredsen i foråret 2020 med en 1/3 ejerandel. Formålet med &money er at skabe nye digitale produkter og services til både private og erhvervslivet inden for områder, hvor de tre banker ikke er direkte i konkurrence med hinanden. Det kan f.eks. være automatisering af mindre lån eller nytænkning af bankernes net­bank­løs­nin­ger, hvor der løbende er behov for tilpasninger og nye integrationer. 

Letpension
Med Letpension kan man som kunde få tilrettet sine pensions- og for­sik­rings­løs­nin­ger til den enkeltes behov. Man møder Letpension i sin lokale filial, hvor ens rådgiver kan hjælpe med at finde de rette løsninger.