Brug af mundbind

Brug af mundbind

Torsdag den 29. oktober træder regeringens nye restriktioner om mundbind i kraft. Det betyder, at du nu skal bære mundbind indendørs på alle offentlige steder. 

I Arbejdernes Landsbank gør vi alt, hvad vi kan for at passe godt på vores medarbejdere og kunder, og vi retter os naturligvis fuldt ud efter myndighedernes anbefalinger. Derfor vil vi også bede alle vores kunder om at bære mundbind eller visir, når de opholder sig i vores filialer. Mundbindet eller visiret kan fjernes, når man sidder ned, fx når man holder møde med sin rådgiver.

Vores medarbejdere bærer mundbind eller visir, når de tager imod dig og følger dig ud igen, og når de ellers bevæger sig rundt i kundeområdet - men ikke når de sidder på deres pladser eller bag en plexiglasskærm.

Book onlinemøde i stedet for fysisk møde

Vores filialer er fortsat åbne, og det er fortsat muligt at holde et fysisk møde med os, hvis du har et særligt behov for det, men for at mindske risikoen for yderligere spredning af coronavirus opfordrer vi dig til at mødes med os via telefon eller online.

Ved et onlinemøde deler rådgiveren sin skærm med dig, så I sidder hver for sig og kigger på de samme tal og beregninger. Du benytter en computer, og vi taler sammen via telefonen.

Book onlinemøde

Har du et særligt behov for at mødes fysisk, er det vigtigere end nogensinde, at vi hjælper hinanden med at minimere risikoen for smitte. Udover at du vil blive bedt om at bære mundbind, opfordrer vi dig til at overholde følgende:

  • Holde god afstand, når vi mødes. 
  • Spritte hænder. Der er opstillet spritstandere ved alle indgange.
  • Undlade at give håndtryk eller kram.

Relaterede artikler