Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Vi hylder hele Danmarks frivillige fodboldhelte

Vi hylder hele Danmarks frivillige fodboldhelte

12. november 2019
Gå til nyhedsoversigt

Som sponsor for herre- og kvindelandsholdet ønsker Arbejdernes Landsbank i samarbejde med DBU, at hylde de 126.000 frivillige rundt om i landets fodboldklubber, som i regn, blæst, hverdag og weekend investerer tusindvis af timer i, at vi alle sammen har et sted at spille fodbold. De frivilliges indsats for fællesskabet gør, at vi alle kan dyrke sporten hele livet, også selvom ambitionerne eller evnerne ikke rækker til landsholdet – og det fortjener et kæmpe skulderklap.

Frivillige kan indstilles frem til 23. januar 2020

Til og med den 23. januar 2020 kan alle fodboldklubber og deres medlemmer landet over nominere deres frivillige. Der udvælges 50 frivillige, som sammen med en ledsager inviteres til landskamp i Parken til en helt særlig hyldest fra de danske fodboldfans. Derudover honoreres de med et sponsorat på 15.000 kr. til deres klub, som kan bruges på bolde, udstyr eller uddannelse til de frivillige.

Vi hylder ALLE frivillige

Rundt om i de danske fodboldklubber findes der mange forskellige typer frivillige, som beskæftiger sig med alt fra bestyrelsesarbejde, praktiske opgaver og til nye spændende tiltag i klubben. Vi ønsker at hylde dem ALLE.

Det vil sige alle de frivillige kræfter, der skaber rammerne for de fodboldoplevelser, vi er fælles om. Både de frivillige på banen og de frivillige i kulissen, som sørger for, at banen bliver kridtet op, at kontingenter bliver betalt, og at spillerne kan nyde en varm kakao efter træning. Uanset hvad de frivillige udfører af opgaver i klubben, er arbejdet uvurderligt og afgørende for fodbolden i Danmark – og det fortjener alt sammen at blive hyldet. ALLE frivillige personer i en af landets fodboldklubber kan indstilles.

Sådan anerkender vi din klub

Ingen klubber kan fungere uden frivillige, men klubberne fortjener også stor anerkendelse for at skabe rammerne for de frivilliges arbejde og for foreningsfodbolden i det hele taget. Så når vi sammen hylder de frivillige, giver vi selvfølgelig også noget tilbage til klubberne.

Klubberne bag de 50 frivillige, som udvælges, modtager derfor et sponsorat på 15.000 kroner, som kan bruges på bolde, udstyr eller uddannelse til de frivillige.

Få mere at vide

Du kan læse mere om kampagnen, og hvordan du indstiller en frivillig på dbu.dk/indstil-frivillig.