Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Ny fleksibilitet med F-kort

Ny fleksibilitet med F-kort

28. marts 2017
Gå til nyhedsoversigt

Hvis du har behov for mere plads i økonomien i et par år, eller du omvendt vil betale hurtigere af på realkreditlånet, så bliver det nu muligt med realkreditlånet F-kort, som Arbejdernes Landsbank tilbyder sine kunder i samarbejde med Totalkredit.

Fremover kan du ændre på dit F-kort realkreditlån hvert kvartal. Du kan skifte mellem med eller uden afdragsfrihed. Du kan også ændre på lånets løbetid og dermed skrue op og ned for dine månedlige ydelser.

”F-kort er blevet mere fleksibelt for kunderne. Fremover kan du foretage ændringer hvert kvartal, så lånet matcher dine ønsker bedst muligt. Naturligvis skal vi sammen med den enkelte kunde se på, om det kan hænge sammen økonomisk, men jeg tror, at det vil være attraktivt for mange,” siger Asger Friis Pedersen, boligchef i Arbejdernes Landsbank.

Helt konkret har du mulighed for følgende:

 • Løbende at ændre på, om lånet skal være med eller uden afdrag (maks. 10 år i alt).

 • Løbende at forkorte eller forlænge løbetid på lånet (maks. 30 år i alt).

Ændringer kan ske hvert kvartal og skal være aftalt to måneder forinden. Det koster et gebyr på 750 kr. at foretage ændringer på sit lån.

Første gang, du kan ændre dit lån, er med virkning fra 1. juli i år. I det tilfælde skal det være aftalt med banken/Totalkredit før den 1. maj.

Sådan kan du bruge de nye muligheder:

 • Afdragsfrihed i en periode:
  Fx hvis du har brug for luft i økonomien i en periode. Eller hvis du vil bruge pengene til at betale dyrere gæld. Når det er på plads, kan du begynde at afdrage på lånet igen.

 • Forkorte løbetiden:
  Fx hvis du har overskud i økonomien til at afdrage mere på dit lån F-kort realkreditlån.

 • Forlænge løbetiden:
  Fx hvis du gerne vil have flere penge til andre ting.

Klik her for at læse mere om F-kort.