Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Vi samler ind til Julehjælp

Vi samler ind til Julehjælp

29. november 2016
Gå til nyhedsoversigt

Julen nærmer sig, og de fleste af os ser frem til familiehygge, god mad og julegaver.

Men for nogle familier er det desværre ikke sådan. En enlig forsørger på overførselsindkomst kan have svært ved at få råd til julemad og julegaver. Det går ud over børnene, der ikke har noget at glæde sig til og føler sig uden for, når andre børn taler om julen.

Arbejdernes Landsbank hjælper igen i år Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet med at samle ind til Julehjælp, så fattige eneforsørgere kan give deres børn en jul med god mad og gaver. Vi rækker ud til vores erhvervskunder, netværk og samarbejdspartnere, og de plejer at være gavmilde og storsindede.

Sidste år rakte det til mere end 5.400 familier ud af de 7.300 familier, der søgte. I år har ca. 14.000 søgt om hjælp, og vi håber at kunne være med til at uddele Julehjælp til endnu flere børnefamilier i år. 

Vores holdkaptajner er klar

Den 1. december har vi Peter Froulund, komm- og marketingdirektør, i aktion hos Ekstra Bladet i København. I Kolding er filialdirektør Jan Andersen igen i år vært og tovholder på den lokale indsamling, og i Nykøbing Falster er filialdirektør Flemming Møller vanen tro også med i den lokale indsamling for Dansk Folkehjælp, der har hovedkontor i byen. 

Sidste år indsamlede vi i alt 671.000 kr. i København, Kolding og Nykøbing Falster - takket være gavmilde bidrag fra erhvervskunder, netværk og samarbejdspartnere. Bankens pensionistklub stod for 17.300 kr., og banken bidrog selv med 100.000 kr.

Hvis du også har lyst til at donere et valgfrit beløb til Julehjælp, så kan du gøre det her: https://www.folkehjaelp.dk/bidrag/stot-julehjaelpen/

Fakta:

• Dansk Folkehjælp har i år modtaget ca. 14.000 ansøgninger. Sidste år søgte 7.300 familier om Julehjælp, og der var 5.400 pakker til uddeling.

• Julehjælp består af madvarer for 500 kr., et gavekort til Fætter BR på 500 kr. og et gavekort til Sportmaster på 500 kr. Udleveres til familierne omkring en uge før juleaften. Ansøgningsfristen er 1. december kl. 23.59. Det er 10. år i træk, at Dansk Folkehjælp uddeler Julehjælp.

• For at blive godkendt til Julehjælp skal man være enlig forsørger, have hjemmeboende børn under 18 år og være på en form for overførselsindkomst. Læs mere hos Dansk Folkehjælp, hvor man også kan ansøge online