Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Ny ”bonusmodel” sikrer konkurrencedygtige realkreditlån

Ny ”bonusmodel” sikrer konkurrencedygtige realkreditlån

25. februar 2016
Gå til nyhedsoversigt

Arbejdernes Landsbank indfører nu en ”bonusmodel” til langt de fleste af bankens kunder, der har et realkreditlån fra Totalkredit. Målet er at sikre, at vores kunder har et konkurrencedygtigt realkreditlån. 

Bonusmodellen betyder, at bankens boligkunder med fast forrentede realkreditlån, F-kort og RenteMax kan se frem til en ”bonus” på 1.000 kr. om året., pr. lånt million. Kunder med F5-F10-lån får det halve tilbage pr. lånt million.

”Når man er kunde i Arbejdernes Landsbank får man en god, samlet pakke med høj service og ansvarlig, nærværende og enkel rådgivning. Med denne bonusordning har vi fortsat et meget attraktivt og konkurrencedygtigt tilbud til boligkunder med realkreditlån,” siger bankens ordførende direktør Gert R. Jonassen.

Bonusordningen gælder også lån under 1 mio. kr. Et fastforrentet lån med et skyldigt beløb på 500.000 kr., giver fx en årlig bonus på 500 kr.

De mest rentefølsomme lån fra F1 til F4 er ikke omfattet af bonusordningen. Banken opfordrer i stedet kunder med disse lån til at skifte til de mere sikre realkreditlån, som er med i bankens bonusordning og i forvejen har de laveste bidragssatser.

Nye kunder er naturligvis også velkomne i både Arbejdernes Landsbank, Totalkredit og i bonusordningen, som er en del af vores øvrige kundefordele.