Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Dit liv kan ændre sig på et splitsekund

Dit liv kan ændre sig på et splitsekund

21. december 2016
Gå til nyhedsoversigt

Vi ved godt, at mange unge ikke tænker så meget over ”pension og forsikring”. Men især forsikringsdelen af en pensionsordning er uhyre vigtig, når man som ung så småt er ved at komme i gang med karriere og familie.

Med den rigtige ”forsikring mod tabt arbejdsevne” som en del af din pensionsordning, kan du for et mindre beløb hver måned sikre din indtægt for resten af livet, hvis du skulle være så uheldig at miste din arbejdsevne.

”Dit liv kan ændre sig på et splitsekund. Nogle gange sker der ting, som ikke bør ske. Derfor er forsikringer ekstra vigtige, når man er ung. Det er i den periode, man danner det økonomiske fundament for resten af livet, og man kan sikre sig selv, sin familie og sine børn, så man ikke kun er afhængig af offentlige ydelser,” siger pensionschef i Arbejdernes Landsbank, Yvonne Hansen.

Vær særligt opmærksom ved hyppige jobskift

Men har man ikke dækning for ”tabt arbejdsevne” via sin arbejdsgiverpension?

”Mange har, men ikke alle. Den unge generation i dag skifter meget oftere job end min egen generation, og man kan pludselig stå i et job, hvor man ikke har de rette forsikringer i sin arbejdsgiverpensionsordning. Ofte er dækningen ikke stor nok, eller passer ikke til den enkelte. Det ville være rigtig ærgerligt at komme galt af sted i sådan en situation,” svarer Yvonne Hansen og tilføjer:

”Hvis du kun har 10 minutter til at tale pension, så brug dem sammen med os. Så du ikke tror, men ved, om din ”pension og forsikring” passer til det liv og den familie, du har. Det er for eksempel også en vigtig del af vores rådgivning i forbindelse med boligkøb.”

Tal pension og forsikring med os. Læs mere her.