Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Arbejdernes Landsbank til tops i ny prisanalyse fra Mybanker

Arbejdernes Landsbank til tops i ny prisanalyse fra Mybanker

8. november 2016
Gå til nyhedsoversigt

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken bank man går til, når man skal bruge et realkreditlån til finansiering af sin bolig. Hvis man vælger Arbejdernes Landsbank får man nemlig både AL-BoligBonus og KundeKroner, og det sender os til tops i en ny prisanalyse fra Mybanker, som har sammenlignet bidragssatser, kursskæring og bonusordninger fra en række banker og realkreditinstitutter.

Der er rykket en del rundt på priserne hos de fleste realkreditselskaber herhjemme i årets løb. Først på året varslede Totalkredit en stigning i bidragssatser, og siden fulgte Realkredit Danmark og Nordea Kredit trop.

Det øgede den i forvejen stærke konkurrence blandt bankerne, og det fik derfor os i Arbejdernes Landsbank til at indføre vores bonusmodel, AL-BoligBonus, og siden kom Totalkredit også med sin bonusmodel, KundeKroner.

Som kunde i Arbejdernes Landsbank får man altså både AL-BoligBonus og KundeKroner, når man finansierer sin ejerbolig via os med et lån fra Totalkredit. Det betyder, at man som kunde i Arbejdernes Landsbank står med et af markedets bedste tilbud på boligfinansiering. Det viser en helt ny analyse fra prissammenligningstjenesten Mybanker, der bl.a. har følgende priseksempel: 

Forskel på 4.000 kr. om året

F5-lån med afdrag på 2 millioner kroner (80 pct. belåning). Her ligger omkostningerne på 17.926 kr. om året i Realkredit Danmark, mens de ligger på 18.300 kr. i Totalkredit uden KundeKroner. Med KundeKroner er beløbet i Totalkredit 16.300 kroner. Er man kunde i Arbejdernes Landsbank, kan man takket være AL-BoligBonus og KundeKroner nøjes med omkostninger på bare 14.300 kr. om året – en markant prisforskel!

”I lyset af den fortsat øgede konkurrencesituation inden for boligfinansiering, besluttede vi tidligere på året at indføre AL-BoligBonus. Vi synes selv, at vi med dette initiativ, kombineret med Totalkredits KundeKroner, er i stand til at tilbyde nogle af markedets stærkeste løsninger inden for boligfinansiering. Samtidig tilbyder vi vores kunder AL-BoligKlar, der betyder, at de kan booke et boligmøde med os inden for én time og få svar på deres finansieringsmuligheder inden for 24 timer. Alle disse initiativer er blevet taget rigtig godt imod af nye såvel som eksisterende kunder,” siger Svend Randers, vicedirektør i Arbejdernes Landsbank.

Se flere priseksempler i analysen hos Mybanker