Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation

Arbejdernes Landsbank igen nr. 1 i loyalitetsmåling

24. november 2016
Gå til nyhedsoversigt

Arbejdernes Landsbank fortsætter sin stærke udvikling og vinder ”Loyalty Award” – for fjerde år i træk.

Loyalitetsmålingen foretages af rådgivningsvirksomheden Loyalty Group blandt 4.400 private bankkunder, der skal vurdere deres bank på områder som information, kundeservice, pris og rådgivning.

”Vi er stolte over kundernes anerkendelse af vores måde at drive bank på. Vi vægter kundetilfredshed, nærhed og loyalitet meget højt, og det kan kunderne heldigvis også mærke. Jeg tror, det er derfor, vi får denne pris for fjerde år i træk,” siger Peter Froulund, kommunikations- og marketingdirektør i Arbejdernes Landsbank.

”Denne anerkendelse giver os ekstra brændstof. Så vi vil også fremover arbejde hårdt for at give vores kunder den bedst mulige rådgivning og service,” siger Peter Froulund.

Både filial og digital

Med sine 71 filialer fordelt i hele Danmark er Arbejdernes Landsbank en af de danske banker, der har flest filialer pr. kunde. Det betyder, at der er nem adgang til møder med en rådgiver.

”Mange af vores kunder har en fast rådgiver, fordi nærhed og personlig rådgivning betyder noget. Ved store beslutninger ønsker kunderne at se en rådgiver i øjnene, og vores rådgivere gør sig hver dag umage med at forstå, hvordan kundernes livssituation ser ud, hvad deres ønsker og drømme er, og hvad der giver dem værdi,” siger Peter Froulund.

Udover bankens store filialnet får kunderne også adgang til gode digitale løsninger i netbank og mobilbank. Dermed kan kunderne selv vælge, hvordan de vil i kontakt med banken.

Stor opmærksomhed om AL-BoligBonus i 2016

Arbejdernes Landsbank har i 2016 fået stor opmærksomhed for sin AL-BoligBonus, der giver bankens kunder - med realkreditlån i Totalkredit samt øvrige realkreditlignende lån i banken - en årlig bonus på 1.000 kr. pr. lånt million.

Det betyder, at man som kunde i Arbejdernes Landsbank får et af markedets allerstærkeste tilbud på boligfinansiering - også ifølge Mybanker