Gå til indhold PrivatPrivat BetaErhvervAL-KontoKigDigital signering Gå til navigation
Personalepolitik

Personalepolitik

I Arbejdernes Landsbank har vi vores egen overenskomst med HK. Det betyder dog ikke, at vores overenskomst er helt anderledes end på det øvrige finansområde. Vi har den samme grundlæggende aftale, som Finansforbundet tilbyder sine medlemmer, men vores egen overenskomst betyder, at der er mulighed for tillægsaftaler.

Personalepolitík

Fast løn, god pension, tilbud på ferielejligheder og meget mere

Ud over den faste månedsløn har du som i andre pengeinstitutter

  • 6 ugers ferie
  • et ekstra ferietillæg
  • 5 omsorgsdage.

Attraktiv bonusordning

Bonusordningen i Arbejdernes Landsbank udbetales én gang årligt, og beregnes som procentdel af din årsløn. Størrelsen af bonussen afhænger at tre faktorer:

  • bankens årsregnskab
  • filialens/afdelingens målopfyldelse
  • målopfyldelse af dine personlige mål.

Attraktiv pensionsordning

Vores pensionsordning har vi i PFA Pension. Det sikrer en fornuftig pension og yderligere en række gode forsikringer, du kan vælge til.

Omfattende sundhedsforsikring

Sundhedsforsikringen giver dig mulighed for bl.a. at få betalt læge- og hospitalsbehandling, efterbehandling og hjemmehjælp.

Forebyggende sundhedsforsikring via Falck Healthcare

Ordningen indeholder forebyggende behandlinger hos kiropraktor, fysioterapeut, massør og zoneterapeut. 

Tandforsikring

Med tandforsikringen kan du bl.a. få dækket fyldninger, rodbehandlinger, parodontosebehandling, røntgenoptagelser og bedøvelse. Almindelige undersøgelser og tandrensninger er ikke omfattet af forsikringen.

Andre personalegoder

Men ikke nok med det - du får også en række andre personalefordele i forhold til forsikringer, boligfinansiering, valuta, handel med værdipapirer og renten på dine konti og dine lån.

Ferieboliger

Gennem banken kan du leje yderst attraktive ferieboliger i ind- og udland til en fordelagtig pris.

Sociale aktiviteter

Arbejdernes Landsbank prioriterer det sociale liv højt. I de fleste afdelinger afholdes der sommerfest, julefrokost og andre lignende aktiviteter.

Desuden har du mulighed for at deltage i forskellige sportsaktiviteter gennem bankens idrætsforening (ALI). Via ALI arrangeres der cirka hvert andet år et landsstævne, hvor du har mulighed for at møde kollegaer fra andre landsdele og afdelinger.

Personaleforeninger

Arbejdernes Landsbanks Idrætsforening (ALI)

ALI er bankens tilbud til alle ansatte om fysisk udfoldelse i form af forskellige sportsgrene. I øjeblikket tilbydes bowling, cykling, fitness, golf og løb.

Kunstforening

Kunstforeningens formål er at skabe interesse og forståelse for kunst. Foreningen køber i løbet af året diverse billeder, skulpturer o.l., der efterfølgende udloddes til medlemmerne.

Golfspillere i Arbejdernes Landsbanks Forening (GALF)

Foreningens formål er at afholde golf-matcher for golfspillende medarbejdere/pensionister i Arbejderens Landsbank samt deres ægtefæller/samlever.

Klubben arrangerer en årlig match (klubmesterskab), som afholdes på Sct. Knuds-banen i Nyborg. Herudover arrangeres en årlig forårsmatch et eller andet sted i Danmark.

AL-SENIORER

AL-SENIORER er en klub for medarbejdere over 60 år, pensionister eller efterlønsmodtager.

Klubbens formål er, at 

  • bevare de sociale relationer mellem tidligere og nuværende kollegaer
  • gennemføre kulturelle arrangementer for klubbens medlemmer 
  • bevare kontakten til Arbejdernes Landsbank.
Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening