Danskernes foretrukne bank - 9 år i træk

Danskernes foretrukne bank - 9 år i træk

Danske bankkunder tildeler Arbejdernes Landsbank 1. pladsen i Voxmeters årlige, uafhængige kundeundersøgelse. Det er 9. år i træk, at Arbejdernes Landsbank kåres til den bedste bank af kunderne.

Over 50.000 danske bankkunder har givet deres mening til kende i Voxmeters omfattende undersøgelse af tilfredsheden med de danske banker. Og konklusionen taler for sig selv: Danskernes foretrukne bank er Arbejdernes Landsbank.

”At vi for 9. år i træk kan indtage førstepladsen i Voxmeters årlige måling bekræfter endnu en gang vores strategi om at drive en ansvarlig bank, tilbyde en bred vifte af finansielle ydelser - ikke mindst på det digitale område - og samtidig være nærværende i lokalområdet, tæt på kunderne, forstå deres behov og yde personlig rådgivning tilpasset den enkelte. Netop denne kombination appellerer med al tydelighed stærkt til danskerne, og herfra skal lyde en stor tak til dem alle for anerkendelsen,” siger branding & kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank Peter Froulund.

Hør om dine muligheder i danskernes foretrukne bank

Kunder: Rådgivning af særlig høj kvalitet

Der findes en række tilfredshedsundersøgelser blandt kunderne i de danske banker, men undersøgelsen af Voxmeter er uden sidestykke den mest omfattende af sin slags blandt kunderne i den danske banksektor. Undersøgelsen er gennemført blandt flere end 50.000 bankkunder og bygger på tilbundsgående interview om kundernes oplevelser med bankernes service, produkter og rådgivning.

Det er netop vurderingen af Arbejdernes Landsbanks rådgivning og i særdeleshed kvaliteten af denne, der er stærkt medvirkende til, at banken for 9. år i træk scorer en førsteplads i undersøgelsen.

Kåring ingen sovepude

Selvom det er 9. gang, at Arbejdernes Landsbank kåres til den foretrukne bank af kunderne, tager man på ingen måde kåringen for givet, men vil arbejde strategisk og målrettet på fortsat at gøre sig fortjent til titlen.

"Det er klart, at vi er utroligt stolte over undersøgelsens resultat. Det er et kæmpe skulderklap til alle de medarbejdere, der hver dag gør en kæmpe indsats for kunderne. Men vi er godt klar over, at vi heller ikke fremover kommer sovende til titlen. Derfor er vi meget ydmyge over for den tillid, som kunderne har vist os de sidste 9 år, og vil arbejde benhårdt på at leve op til kundernes høje forventninger til os fremadrettet", siger Peter Froulund.

Fakta om Danmarks mest omfattende tilfredshedsmåling

  • Undersøgelsen er gennemført blandt over 50.000 tilfældigt udvalgte kunder i de 20 største banker i Danmark.
  • Undersøgelsen adskiller sig fra de fleste andre tilfredshedsundersøgelser i sektoren, som typisk bygger på færre respondenter, og hvor bankerne selv formidler kundekontakterne.
  • CEM Scoren udtrykker den reelle kundebalance og tager udgangspunkt i alle væsentlige områder af betydning for kunders loyalitet. Den maksimale CEM score er 11.000.
  • Arbejdernes Landsbank får i 2017 en samlet CEM Score på 7.539, hvilket er 125 point foran nærmeste konkurrent.
  • Det er 9. år i træk, at Arbejdernes Landsbank scorer højest i undersøgelsen. 

Voxmeters kundetilfredshedsundersøgelse 2017

Placering       Bank CEM Score
1       Arbejdernes Landsbank 7.539
2       Ringkjøbing Landbobank 7.414
3       Nordjyske Bank 7.279
4       Sparekassen Thy 7.116
5       Sparekassen Vendsyssel 7.061
6       Jyske Bank 6.923
7       Sparekassen Kronjylland 6.913
8       Handelsbanken 6.882
9       Spar Nord Bank 6.729
10       Jutlander Bank 6.722
11       Lån & Spar Bank 6.481
12       Sparekassen Sjælland 6.421
13       Vestjysk Bank 6.054
14       Sydbank 6.051
15       Nykredit Bank 5.934
16       Andelskassen 5.899
17       Danske Bank 5.873
18       Den Jyske Sparekasse 5.807
19       Nordea 4.895
20       BankNordik 4.375

 

Vil du vide mere om dine muligheder

Hør hvad danskernes foretrukne bank kan gøre for dig og ring til os på 38 48 49 02 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og i weekenden kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - og du hører fra os inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.