AL² i København: Åben for alle

AL² i København: Åben for alle

I centrum af København ved Nørreport Station åbnede vi 1. juni 2018 dørene til et nyt innovativt univers – ja, faktisk en helt ny måde at drive bank på.

I AL² er døren åben for alle. Både for bankens kunder – og for alle andre, som bare vil hænge ud, nyde en kop kaffe, holde et møde eller koble sin pc til Wi-fi. 

Med Emmerys i stueetagen er bank langt fra det første man tænker på, når man træder ind ad døren. Og rent arkitektonisk er der heller ikke meget traditionel bankfilial over stedet. Tilsammen understreger det, at tingene i AL² handler om meget andet end klassisk bankforretning. Udover traditionel rådgivning er events, udforskning af ideer og test af nye koncepter også en del indholdet i de nyskabende rammer, hvor alle er velkomne.

I AL² kan du deltage i en masse spændende arrangementer - helt gratis. I en tid, hvor alting bliver mere og mere digitalt, tror vi nemlig på, at der også fortsat bliver behov for at være fysisk nærværende og lokalt engageret – også som bank – og gerne på en uhøjtidelig måde. 

Nogle af arrangementerne har et økonomisk tema, men vi tilbyder også arrangementer om bolig samt for børnefamilier.

Se alle vores arrangementer her

 

Åbningstider og adresse


Hverdage: kl. 9-16
Weekend: Lukket
Nørre Voldgade 17, 1. sal, 1358 København K