AL² i Aarhus: Åben for alle

AL² i Aarhus: Åben for alle

Den 6. maj åbnede vi dørene til AL² i Aarhus. Beliggenheden kan næsten ikke blive mere central. Midt på strøget med Salling som nærmeste nabo finder du vores nye og anderledes bankfilial, hvor alle er velkomne. 

AL² er ikke bare endnu en bankfilial. Vi er mere end det. Vi er åbne om lørdagen. Og vi er åbne for alle. Kig forbi vores café- og loungemiljø på Søndergade 15, hvor du kan hænge ud, drikke en kop kaffe, koble din pc til wi-fi eller få gode råd om økonomi.

"Vi vil gerne skabe en anderledes bank og har udviklet kundeuniverset AL², hvor vi tænker bank på en ny, åben og uformel måde ved at blande bank og cafémiljø,"

Dorthe Bechmann, filialdirektør i AL².

 

Med Espresso House i stueetagen og en trappe op til os på 1. sal vil du opleve en åben og flydende overgang mellem kaffebar og bank. Ligesom i vores andre filialer kan du komme ind og få økonomisk rådgivning eller sparring - men det behøver ikke altid at handle om penge, renter og lån. 

I AL² kan du også deltage i forskellige events og arrangementer, som ikke nødvendigvis rimer på bank og økonomi. Events, hvor du kan få inspiration, gode råd, og i det hele taget gode oplevelser. 

Se kommende arrangementer her

 

Åbningstider og adresse

Mandag - fredag: Kl. 9 – 16  
Søndergade 15, 1. sal, 8000 Aarhus c