AL MarkedsNyt - Uge 6

Inflationen falder herhjemme for tredje måned i træk til 7,7%. Det er ordentlig luns, som nu er skåret af inflationen, og det er glædeligt. De kraftigste prisstigninger i 40 år har allerede gnavet dybt i pengepungen hos danskerne, så det er en lettelse, at inflationen falder så kraftigt.

  • Inflationen falder herhjemme for tredje måned i træk til 7,7%. Det er ordentlig luns, som nu er skåret af inflationen, og det er glædeligt. De kraftigste prisstigninger i 40 år har allerede gnavet dybt i pengepungen hos danskerne, så det er en lettelse, at inflationen falder så kraftigt.

  • Boligpriserne fortsætter faldet ind i 2023, og priserne  på huse og lejligheder er nu faldet med mere end 10% siden toppen i midten af sidste år. Vi forventer, at boligpriserne vil fortsætte faldet.

  • Ren­te­til­pas­nings­auk­tio­ner­ne ender på det højeste niveau i næsten 15 år. Det betyder, at de pågældende boligejere kan se frem til at betale mere end 3% på deres ren­te­til­pas­ning­s­lån, hvor de kommer fra negativt territorium.

Læs mere her.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVE HER.

Relaterede artikler