AL MarkedsNyt - Uge 15

Både dansk og amerikansk inflation falder. Det var ventet. Kerneinflationen ligger dog fortsat til den høje side, og vi forventer dermed også, at centralbankerne ikke er helt i hus med renteforhøjelserne.

  • Både dansk og amerikansk inflation falder. Det var ventet. Ker­ne­in­f­la­tio­nen ligger dog fortsat til den høje side, og vi forventer dermed også, at cen­tral­ban­ker­ne ikke er helt i hus med ren­te­for­hø­jel­ser­ne.

  • Vi ser lige nu et mindre comeback til boligmarkedet, hvor priserne stiger, og handlerne også ser ud til at være i en smule fremgang. Samtidig er der et lille fald i antallet af boliger, der bliver sat til salg, når man tager højde for den normale sæsonudvikling.

  • Vi er i dag kommet med ny prognose for dansk økonomi. Vi forventer, at vi går et par år i møde med væsentligt lavere vækst end i de foregående år. Med tanke på den gradvist opbyggende modvind til dansk økonomi gennem 2022, så har en stribe af nøgletal vist sig fra sin fortsat fornuftige side. I prognosen dykker vi ned i de vigtigste aspekter af dansk økonomi.

 

Læs mere her.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVE HER.

Relaterede artikler