AL MarkedsNyt - Uge 8

Den eskalerede konflikt mellem Rusland og Ukraine rykker også ind på de finansielle markeder med markant turbulens og store daglige udsving. Den kommende uge - og efterfølgende uger - kommer til at være præget af uro fra konflikten mellem Rusland og Ukraine.

Jeppe Juul BorreCheføkonomjjb@al-bank.dk38 48 47 61
  • Den eskalerede konflikt mellem Rusland og Ukraine rykker også ind på de finansielle markeder med markant turbulens og store daglige udsving. Den kommende uge - og efterfølgende uger - kommer til at være præget af uro fra konflikten mellem Rusland og Ukraine.

  • Beskæftigelsen i Danmark stiger endnu en gang i januar og slår ny rekord. Det betyder, at beskæftigelsen i dag er næsten 116.000 højere end før coronakrisen. Vi må dog også erkende, at den høje fart giver næring til en snigende bekymring om, hvorvidt farten er for høj i økonomien. Vi står ikke i en overophedning, men risikoen er tiltagende.

  • Appetitten på realkreditlån blandt boligejerne er meget behersket, og går blot frem med 1,6% i forhold til for et år siden. Der er ellers blevet handlet boliger på livet løs og priserne er skudt op, men boligejerne har altså ikke udnyttet det til at belåne friværdien i stor udstrækning.

Læs m​ere her

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVE HER

Relaterede artikler