AL MarkedsNyt - Uge 7

Markederne er på stikkerne og tyndhudede overfor nye meldinger fra konflikten mellem Rusland og Ukraine. I vores optik siger det en del om, hvor lidt man egentlig ved, og hvor usikker man dybest er omkring det endelige udfald. Konflikten vil være kilde til uro i den kommende tid.

Jeppe Juul BorreCheføkonomjjb@al-bank.dk38 48 47 61
  • Markederne er på stikkerne og tyndhudede overfor nye meldinger fra konflikten mellem Rusland og Ukraine. I vores optik siger det en del om, hvor lidt man egentlig ved, og hvor usikker man dybest er omkring det endelige udfald. Konflikten vil være kilde til uro i den kommende tid.

  • Dansk økonomi voksede med 3,9% i 2021, hvilket er den højeste økonomiske vækst i Danmark siden 2006. BNP revideres ofte betydeligt, og dansk økonomi kan ligefrem ende med højeste vækst i 27 år.

  • Januar bød på mere end 6.000 handler på boligmarkedet. Der er imponerende aktivitet på og viser med al tydelighed, at danskernes appetit efter at købe bolig på ingen måde er slukket. Der er dog udsigt til, at boligmarkedet kan gå en mere turbulent tid i møde, efter renterne er steget betragteligt.

Læs m​ere her

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVE HER

Relaterede artikler