AL MarkedsNyt - Uge 38

Fredag slutter en miserabel uge af på de finansielle markeder for både obligationer og aktier. Rentemøde i den amerikanske centralbank har fyldt i en stor del af ugen, men frygten for recession begynder at fylde mere fredag, hvor der er indikation af, at der er blevet solgt ud af både aktier og obligationer.

  • Fredag slutter en miserabel uge af på de finansielle markeder for både obligationer og aktier. Rentemøde i den amerikanske centralbank har fyldt i en stor del af ugen, men frygten for recession begynder at fylde mere fredag, hvor der er indikation af, at der er blevet solgt ud af både aktier og obligationer.

  • Til­lids­in­di­ka­to­rer for euroområdet peger på en tilbagegang i væksten i 3. kvartal. Er­hverv­stil­lids­in­di­ka­to­ren, PMI, faldt for femte måned i træk og for­bru­ger­til­li­den i euroområdet faldt til sit laveste niveau i statistikkens historie, som går tilbage til 1985.

  • Ugen bød på svækkede nøgletal for dansk økonomi. Løn­mod­ta­ger­be­skæf­ti­gel­sen faldt i juli for første gang i 18 måneder og for­bru­ger­til­li­den satte ny bundrekord i september.

Læs mere her.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVE HER.

Relaterede artikler