AL MarkedsNyt - Uge 14

Ugen på de finansielle markeder bød på stigning i både de 2-årige såvel som 10-årige statsobligationer i USA, Danmark og Tyskland. Det kom efter Fed’s Brainard holdt en tale tirsdag, hvor hun kraftigt antydede, at Fed vil stramme pengepolitikken ved at reducere balancen fra maj.

  • Ugen på de finansielle markeder bød på stigning i både de 2-årige såvel som 10-årige statsob­liga­tio­ner i USA, Danmark og Tyskland. Det kom efter Fed’s Brainard holdt en tale tirsdag, hvor hun kraftigt antydede, at Fed vil stramme pen­gepo­li­tik­ken ved at reducere balancen fra maj.
  • I ugen kom der stærke tal for det danske arbejdsmarked. Antallet af langtidsledige personer faldt i februar til det laveste niveau siden efteråret 2009, og marts-tal for antallet af jobopslag viste det højeste registreret på en enkelt måned i statistikkens historie, som går tilbage til 2003.
  • Der er fortsat flot aktivitet på boligmarkedet i marts. Boligpriserne fortsatte op i marts, også korrigeret for sæsonudsving, mens boligudbuddet stiger for første gang i 8 måneder, dog med mindre end normalt for en marts måned, og niveauet ligger fortsat tæt på det laveste i 16 år.

Læs m​ere her

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVE HER

Relaterede artikler