Gå til indhold Log på privat Gå til navigation

Velkommen til
LO Plus Bank

LO Plus Bank er Arbejdernes Landsbanks internetbank.
Her kan du frit oprette konti, tjekke saldo og
kontobevægelser samt gratis betale regninger
- fra tidlig morgen til sen nat.

Tilmeld dig

Fordele ved LO Plus Bank

En ansvarlig bank

Som kunde i en Arbejdernes Landsbank kan du være sikker på, at du samarbejder med en ansvarlig bank. Ansvarlighed er nemlig fundamentet for vores bankforretning og udgangspunktet for den tillidsfulde relation, vi ønsker med vores kunder.

Fordele ved LO Plus Bank

Bliv kunde i Lo Plus Bank. Du får adgang til en række unikke konti, som du kun kan få via LO Plus Bank. Det er nemt og hurtigt at blivekunde - du skal blot klikke på linket "Tilmeld dig" herover.

Du får som kunde i LO Plus Bank: 

 • Lønkonto, der giver dig store fordele og adgang til rigtig mange services

  Med en LO Plus Lønkonto får du en fornuftig rente, der bliver højere og højere jo flere penge, der står på kontoen.

  Sammen med kontoen får du et gratis Visa Debet-kort. Det er et internationalt hæve- og betalingskort, der kan benyttes i Danmark og i udlandet - enten til at hæve penge i pengeautoamter eller til at betale med i forretninger o.l.

  I Danmark kan du bruge kortet i alle forretninger, der skilter med et Visa-logo . Det er bl.a. en lang række dagligvare forretninger.

  Visa Debet-kortet er kontaktløst, dvs. det har en indbygget antenne, der kan sende en transaktion trådløst på en kort afstand. Det betyder, at du kan betale med kortet uden, at det skal i terminalen. Det gør betalingen hurtigere og mere smidig - og ved beløb under 200 kr. behøver du ikke taste din pinkode.

  Kortet er gratis, dvs. at der ikke skal betales et årligt kortgebyr, men du skal bl.a. betale et mindre beløb for at hæve kontanter i andre automater end i Arbejdernes Landsbanks pengeautomater – hvor det til gengæld er gratis døgnet rundt.

  Læs mere om det kontaktløse Visa Debet-kort.

  Gratis Visa/dankort - spar 150 kr. om året

  Du har mulighed for at få et gratis Visa/dankort knyttet til din LO Plus Lønkonto. For at du kan få det, skal du opfylde vores almindelige regler om kreditværdighed, dvs. have en helt almindelig sund økonomi.

  Kontakt nærmeste filial og aftal et møde.

   

 • Gratis budgetkonto

  Med en LO Plus Budgetkonto bliver dine udgifter jævnt fordelt over hele året, fordi der hver måned overføres et fast beløb fra lønkontoen til budgetkontoen.

  Du styrer selv budgetkontoen, dvs. sørger selv for, at der hver måned er penge nok til at dække de aktuelle udgifter.

  I LO Plus Bank har du mulighed for via netbanken at lægge dit eget budget, så du kan beregne det månedlige beløb, der skal overføres til budgetkontoen.

 • God rente og rabat på lån

  Med en LO Plus Opsparing har du en opsparing, der giver dig en god rente på hele din opsparing - se aktuel rentesats i prislisten, og mulighed for at opnå rabat på udgifterne til et eventuelt lån. På den måde bliver det nemmere og billigere at anskaffe store ting som f.eks. bil eller båd.

   

  Du skal blot sætte mindst 500 kr. hver måned ind på din LO Plus Opsparing i mindst 6 måneder. Herefter kan du få rabat på de omkostninger, du normalt betaler til banken, når du opretter et lån. Og jo længere tid du har sparet op, jo større rabat får du:

   

  • 500 kr. efter 6 måneder
  • 1.000 kr. efter 12 måneder
  • 1.500 kr. efter 18 måneder.

   

  Rabatten kan dog ikke udgøre mere end de faktiske låneomkostninger i banken.

   

  Du skal låne 25.000 kr. – eller mere, og for at få lånet skal du opfylde bankens almindelige regler om kreditværdighed. Det vil sige have en almindelig sund økonomi.

   

  Sådan sparer du op

   

  • Du sparer op i mindst 6 måneder med min. 500 kr. om måneden.
  • Vi hjælper dig med at beregne, hvor meget du skal spare op hver måned for at få råd.
  • Du kan altid hæve pengene uden varsel.
  • Rabatten kan kun opnås én gang, og rabatten udbetales ikke som kontanter, men er alene en "rabatkupon", der kan benyttes i forbindelse med optagelse af et lån i banken.

   

   

 • Gratis netbank og applikation til tablets og smartphones

  Med LO Plus Bank kan du nemt og hurtigt få overblik over økonomien, og du kan helt gratis betale regninger eller overføre penge mellem/til konti.

  Herudover kan bl.a.

  • til- og afmelde betalinger via BetalingsService
  • lægge budget
  • sende beskeder til banken
  • mulighed for at handle med værdipapirer.

  Gratis AL-Bank applikation

  Med AL-Bank applikationen på din tablet eller smartphone har altid din bank med dig. Via applikationen kan du bl.a. tjekke saldo og bevægelser og betale regninger, men du kan også overføre penge via Swipp, finde nærmeste pengeautomat og nærmeste AL-filial.

  Få tjek på dit forbrug

  Via LO Plus Bank og AL-Bank app’en får du også adgang til funktioner, der kan hjælpe dig med at styre dit forbrug:

  • Forbrugsoverblik giver dig et detaljeret grafisk overblik over dit og familiens forbrugsmønster. Dine posteringer bliver automatisk kategoriseret, så du helt ned på detaljeniveau kan se, hvad pengene bruges på.

  • Med en forbrugsagent kan du sætte et ønsket maksimalt beløb for dit forbrug og få besked, hvis du overstiger det. En forbrugsagent kan for eksempel fortælle dig, hvis du har større udgifter til transport end normalt, de faste udgifter stiger eller udgifterne til fritid og fornøjelser overstiger et maks. forbrug.
 • Gratis SMS-service

  Som kunde i LO Plus Bank har du mulighed for at tilmelde dig en gratis SMS-service, Info Service, via netbanken, så får du en e-mail og/eller en SMS, når bestemte bevægelser sker på dine konti. Det vil sige, når

  • et hævet beløb er større end x kr.
  • et indsat beløb er større end x kr.
  • saldoen på kontoen er mindre end x kr.
  • en evt. børnefamilieydelse er sat ind
  • evt. beløb fra brug af Visa Debet kortet i udlandet trækkes på din konto
  • evt. overskydende skat sættes ind.

  Du opretter selv din adgang til Info Service via LO Plus Bank.

 • Gratis veksling af valuta

  Med et Visa Electron-kort har du faktisk alle valutaer med, når du rejser til udlandet, men ofte er det rart at have et mindre beløb med i kontanter, når rejsen begynder. Derfor har du som kunde i LO Plus Bank mulighed for at veksle valuta gratis, når beløbet trækkes på en af dine konti i LO Plus Bank.

  Euro

  Du kan hæve euro i alle vores pengeautomater døgnet rundt. Alternativt kan du bestille dem til afhentning i en af vores filialer.

  Andre valutaer 

  Har du brug for en anden valuta end euro, skal du bestille valutaen til afhentning i en af vores filialer. Det er en god idé at bestille valutaen i god tid – og gerne 14 dage før, hvis der er tale om en speciel valuta. På den måde er du sikker på, at vi har den ønskede valuta klar til dig, når du har brug for den.

  Er der mindre end 14 dage til din afrejse, har du som regel mulighed for uden forudbestilling at købe valuta for et mindre beløb i filialerne - men kun de mest almindelige rejsevalutaer f. eks. euro, britiske pund og US dollars.

  Bestil valuta.

  Find nærmeste filial eller pengeautomat med euro.

   

   

Gratis rådgivning

Vores rådgivning tager udgangspunkt i kundens personlige værdier og drømme. Vi lægger vægt på dialog i øjenhøjde, tilgængelighed og personlig involvering. For os handler det om at klæde dig, som kunde, på til at træffe de valg, der giver dig mest af det, du ønsker i dit liv. Uden at gå på kompromis med realiteterne vel at mærke.

Ved at tage udgangspunkt i hvad der giver dig værdi, kan vi være med til at skabe de rigtige økonomiske rammer for dig og din familie. Vi tilbyder økonomisk rådgivning inden for alle områder – pension, bolig, investering, bil eller den daglige økonomi.

Aftal et møde

Tilbuddet om rådgivning er ikke en del af pakken ’LO Plus Bank’, men vi står altid klar til et gratis og uforpligtende møde, hvor vi sammen går din økonomi igennem og taler om, hvilke ønsker og behov du har til fremtiden. Efter mødet udarbejder vi et forslag til, hvordan vi vil sætte din økonomi sammen – typisk et forslag, der kan give dig flere penge til dig selv hver måned.

Som medlem af LO Plus tilbyder vi, hvis du skifter til os, at ordne alt det praktiske med dit nuværende pengeinstitut - gratis og uden besvær for dig ... og vi dækker øvrige udgifter, som f.eks. tinglysningsafgifter, med op til 3.000 kr.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne, så kontakt en af vores filialer.