Vi er klar til at tale med dig

Få ansvarlig og målrettet rådgivning i et af vores 6 landsdækkende erhvervscentre.

Har du en større virksomhed?

Få ansvarlig og målrettet rådgivning i et af vores 6 landsdækkende erhvervscentre. Ligesom privatkunder er der også forskel på erhvervskunder. Derfor har vi 6 erhvervscentre, der har en specialiseret viden og dybdegående indsigt i er­hvervs­om­rå­det. Har din virksomhed en årlig omsætning på over 5 mio. kr., så kontakt et af vores 6 erhvervscentre og få mere at vide om, hvad vi helt konkret kan tilbyde dig og din virksomhed.

Vi er klar til at møde dig der, hvor din virksomhed ligger. Uanset hvilken situation din virksomhed står i, hjælper vi med at finde den finansielle løsning, der er bedst egnet til at realisere virksomhedens strategiske mål og for­ret­nings­plan.

Kontakt et af vores 6 erhvervscentre nedenfor. 

Er du selvstændig med en mindre virksomhed?

Få specialiseret rådgivning i et af vores 6 landsdækkende centre for Lokal Erhverv. I Lokal Erhverv yder vi specialiseret rådgivning og giver mere opmærksomhed til mindre virksomheder og foreninger.

Har du en virksomhed med en årlig omsætning på under 5 mio. kr., så kontakt et af vores lokale erhvervscentre og få mere at vide om, hvad vi helt konkret kan tilbyde dig og din virksomhed.

I Lokal Erhverv får du en erfaren rådgiver og spar­rings­part­ner, der forstår virksomhedens for­ret­nings­mo­del, situation og behov. Og som samtidig forstår sig på din privatøkonomi. Du kan med andre ord være sikker på at få en hel­heds­o­ri­en­te­ret rådgivning i krydsfeltet mellem privat og erhverv. Vi hjælper dig med at optimere begge økonomier.

Lokal Erhverv København

Vesterbrogade 5
1502 København V
Tlf. 38 48 54 44

lokalerhverv-kbh@al-bank.dk

Lokal Erhverv Øst

Banegårdsvej 9  
2600 Glostrup
Tlf. 38 48 54 42

lokalerhverv-oest@al-bank.dk

Lokal Erhverv Midt

Runevej 2B, 7. sal
8210 Aarhus V
Tlf. 38 48 54 40

lokalerhverv-midt@al-bank.dk

Kontakt os