Investering med Darwin

Investering med Darwin

Med Darwin kan du via en app på din mobiltelefon investere helt ned til 1.000 kroner - det er en god mulighed for dig, der ikke har behov for rådgivning og ønsker et nemt alternativ til at have pengene stående på en konto.

Sådan investerer du med Darwin

Du skal starte med at downloade Darwin appen til din mobiltelefon, da al kommunikation sker via Darwin appen. Herefter bliver du guidet gennem oprettelsen, så du bliver klar til at investere i den rigtige løsning for dig.

Dine muligheder

  • Med Darwin kan du investere professionelt uden at være ekspert.
  • Du vælger selv dine investeringsprodukter i appen ud fra din risikoprofil og tidshorisont.
  • Du kan løbende overføre beløb til investering via din Darwin app, fx 1.000 kroner om måneden.
  • Du kan følge udviklingen i din investering og foretage ændringer i appen.

Kom i gang

Download Darwin og kom i gang med at investere via appen.

video Play

Lær på 60 sekunder, hvordan du investerer med Darwin.

 

Vidste du, at...

...Darwin er udviklet af BankInvest for en række danske pengeinstitutter, heriblandt Arbejdernes Landsbank. For at kunne investere via appen gennem Arbejdernes Landsbank, kræver det, at du er kunde hos os.

Hvad koster det at investere?

Du betaler på årsbasis mellem 0,75 % og 0,95 %  (samt 0,01 % til 0,02 % i indirekte handelsomkostninger) afhængig af din formue, når du investerer i Darwin. Din betaling afhænger af hvilket af de fire investeringsprodukter i Darwin du har valgt. Der er ingen yderligere omkostninger ved at købe dit investeringsprodukt, udover at det koster 10 kr. at sælge dit investeringsprodukt.

Køb af investeringsbevis 0 kr.
Salg af investeringsbevis 10 kr.
Depotomkostninger 0 kr.
Årlig nominel rente 0 %


Priser gældende pr. 5. marts 2020

Få rådgivning om investering

Ønsker du at få mere at vide om investering og dine muligheder, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og weekend kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - så hører du fra os inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.