Investering med Darwin

Med Darwin kan du via en app på din mobiltelefon investere helt ned til 1.000 kroner - det er en god mulighed for dig, der ikke har behov for rådgivning og ønsker et nemt alternativ til at have pengene stående på en konto.

Sådan investerer du med Darwin

Du skal starte med at downloade Darwin appen til din mobiltelefon, da al kommunikation sker via Darwin appen. Herefter bliver du guidet gennem oprettelsen, så du bliver klar til at investere i den rigtige løsning for dig.

Dine muligheder

  • Med Darwin kan du investere professionelt uden at være ekspert.
  • Du vælger selv dine in­ve­ste­rings­pro­duk­ter i appen ud fra din risikoprofil og tidshorisont.
  • Du kan løbende overføre beløb til investering via din Darwin app, fx 1.000 kroner om måneden.
  • Du kan følge udviklingen i din investering og foretage ændringer i appen.

Kom godt i gang

Darwin – lær på 60 sekunder, hvordan du investerer

Vidste du, at...

...Darwin er udviklet af BankInvest for en række danske pengeinstitutter, heriblandt Arbejdernes Landsbank. For at kunne investere via appen gennem Arbejdernes Landsbank, kræver det, at du er kunde hos os.

Hvad koster det at investere?

Du betaler på årsbasis mellem 0,75 % og 0,99 % (samt 0,01 % til 0,02 % i indirekte han­delsom­kost­nin­ger) afhængig af din formue, når du investerer i Darwin. Din betaling afhænger af hvilket af de fire in­ve­ste­rings­pro­duk­ter i Darwin du har valgt. Der er ingen yderligere omkostninger ved at købe dit in­ve­ste­rings­pro­dukt, udover at det koster 10 kr. at sælge dit in­ve­ste­rings­pro­dukt.

Priser gældende pr. 5. marts 2020

Få rådgivning om investering

Ønsker du at få mere at vide om investering og dine muligheder, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og weekend kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - så hører du fra os inden for to hverdage.

Emne

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.