Bliv BoligKlar på 24 timer

Bliv BoligKlar på 24 timer

Ring til os og book et boligmøde med 1 times varsel. 24 timer efter mødet får du svar på, om du kan gøre boligdrømmen til virkelighed.

Boligkøb handler altid om behov, drømme og muligheder - og nogle gange også om at være hurtig. I Arbejdernes Landsbank står vi klar, når du skal købe bolig - og hjælper dig med det samme, når boligkøbet kræver det. Det gælder både køb af ejerbolig, andelsbolig og sommerhus.

Vores løfte til dig

Afholder du et boligmøde med os, giver vi dig et svar på, om du har fået tilsagn om finansiering af dit boligkøb 24 timer efter mødet. Det forudsætter, at vi har fået alle de nødvendige oplysninger fra dig. 

Ring på 38 48 48 00

Ring til os alle hverdage kl. 8-20. Boligmøder afholdes i tidsrummet kl. 10-16.

Når timing er vigtig

Når du har fundet din drømmebolig og er klar til at købe den - skal tingene nogle gange gå stærkt. Særligt på andelsboligmarkedet, men også på ejerboligmarkedet i de større byer samt på sommerhusmarkedet skal du som køber nogle gange handle hurtigt, hvis ikke andre købere skal overhale dig indenom. Vi rydder gerne skrivebordet, når dit boligkøb kræver det, så du kan få overblik over dine finansieringsmuligheder og få svar på din låneansøgning - kun 24 timer efter boligmødet.

Hus og have uden for byen?

Hvis du drømmer om at flytte hele familien væk fra byen og ud på landet, så er der andet end stemningen i det nye hus og størrelsen på haven, der får betydning for familiens trivsel og dagligdag. Og det skal der tages højde for – også i budgettet.

>Tjek disse 4 ting, inden du flytter ud af byen

Bo i byen?

Andelsboliger er et billigt alternativ til ejerboliger. Men er andelsboligen stadig en attraktiv boligform? Og hvorfor skal man købe en andelsbolig frem for at leje eller eje sin bolig? I Arbejdernes Landsbank er vi eksperter på andelsboligområdet og er derfor i stand til at yde professionel og kompetent rådgivning og svare på en række af de spørgsmål, som du, hvis du overvejer at købe eller sælge en andelsbolig, måtte stå med.

> Læs mere om vores attraktive andelsboliglån