Bliv BoligKlar på 24 timer

Bliv BoligKlar på 24 timer

Ring til os og book et boligmøde med 1 times varsel. 24 timer efter mødet får du svar på, om du kan gøre boligdrømmen til virkelighed.

Boligkøb handler altid om behov, drømme og muligheder - og nogle gange også om at være hurtig. I Arbejdernes Landsbank står vi klar, når du skal købe bolig - og hjælper dig med det samme, når boligkøbet kræver det.

Når timing er vigtig

Når du har fundet din drømmebolig og er klar til at købe den - skal tingene nogle gange gå stærkt. Særligt på andelsboligmarkedet - men også på ejerboligmarkedet i de større byer - skal du som køber ofte slå til hurtigt, hvis ikke andre købere skal overhale dig indenom.  

Ring til os på ☎ 38 48 48 00

Du kan ringe til os alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og i weekenden kl. 10.00-16.00. Møder kan afholdes i tidsrummet kl. 10-16.00.

Boligmødet kan bookes via telefonisk henvendelse kl. 8.00 - 20.00 alle hverdage, eller ved personligt fremmøde i filialen inden for normal åbningstid.

Når vi har fået de nødvendige oplysninger, kan vi 24 timer efter give dig svar på, om du har fået tilsagn om finansiering af dit boligkøb.

Rådgivning i weekenden? Vi har ekstraordinært åbent i AL² i København og Aarhus:

AL² København - Nørre Voldgade 17:

Hverdage 08:00 - 19:00  Weekender kl. 10:00 - 16:00. 

AL² Aarhus - Søndergade 15:

Hverdage 08.00 - 18.00  |  Lørdag 10.00 - 16.00.

Hus og have uden for byen?

Hvis du drømmer om at flytte hele familien væk fra byen og ud på landet, så er der andet end stemningen i det nye hus og størrelsen på haven, der får betydning for familiens trivsel og dagligdag. Og det skal der tages højde for – også i budgettet.

>Tjek disse 4 ting, inden du flytter ud af byen

Bo i byen?

Andelsboliger er et billigt alternativ til ejerboliger. Men er andelsboligen stadig en attraktiv boligform? Og hvorfor skal man købe en andelsbolig frem for at leje eller eje sin bolig? I Arbejdernes Landsbank er vi eksperter på andelsboligområdet og er derfor i stand til at yde professionel og kompetent rådgivning og svare på en række af de spørgsmål, som du, hvis du overvejer at købe eller sælge en andelsbolig, måtte stå med.

> Læs mere om vores attraktive andelsboliglån