Beregn, hvad det koster at låne til andelsbolig

Beregn, hvad det koster at låne til andelsbolig

I vores låneberegner til andelsbolig kan du få et estimat på, hvad det koster dig at låne til en andelsbolig. Prøv beregneren, eller book et møde med en af vores rådgivere, og få hjælp og vejledning til dit andelsboligkøb.

Hvad koster det at låne til andelsbolig?

Står du med den helt perfekte andelsbolig på hånden, eller ved du, hvor meget du ønsker at låne? Så kan det være en god idé at få overblik over, hvad dit andelsboliglån vil koste dig.

Første skridt er at få overblik over lånets udgifter. Med overblik over dine låneudgifter, kan du nemmere få budgettet til at hænge sammen under hele lånets løbetid. De udgifter, der er forbundet med et andelsboliglån, afhænger blandt andet af hvor stort dit lånebeløb er, lånets løbetid samt dit valg af enten fast eller variabel rente.

I beregneren kan du få et indblik i, hvad et andelsboliglån vil koste dig, alt efter om du vælger en løbetid på henholdsvis 10, 20 eller 30 år.

Prøv beregneren til andelsboliglån

Låneberegneren viser de vigtigste detaljer af andelsboliglånet, og du kan se din månedlige ydelse. Vær opmærksom på, at låneberegneren ikke kan medregne alle faktorer, der har indflydelse på, hvad dit lån koster, men du kan få et estimat. Hvis du ønsker personlig rådgivning om dit andelsboliglån, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad koster et andelsboliglån?

Indtast dit lånebehov

kr.
Minimum {{minimumLoanAmount | number}} kr.
år
Minimum {{minimumDuration | number}} år
Det koster lånet

Vores andelsboligberegner giver et vejledende bud på, hvad det koster at låne til en andelsbolig. Kontakt os, hvis du vil vide præcist, hvilken rente vi kan tilbyde dig, og hvad det dermed koster for dig at låne.

Beregner, vent venligst.

Månedlig ydelse før skat: {{result.monthlyPaymentBeforeTax1}} kr. - {{result.monthlyPaymentBeforeTax2}} kr.


Månedlig ydelse efter skat*: {{result.monthlyPaymentAfterTax1}} kr. {{result.monthlyPaymentAfterTax2}} kr.
Antal månedlige ydelser:   {{result.durationMonths}}

Hovedstol:   {{result.principal}} kr.

Pålydende rente (variabel) {{result.nominalInterestRate1}} {{result.nominalInterestRate2}}
Debitorrente (variabel) {{result.borrowingRate1}} {{result.borrowingRate2}}
ÅOP (før skat) {{result.yearlyCostPercent1}} {{result.yearlyCostPercent2}}

Samlet tilbagebetaling {{result.totalRepayment1}} kr. {{result.totalRepayment2}} kr.

Kreditomkostninger

Renter i lånets løbetid {{result.interestRateTotal1}} kr. {{result.interestRateTotal2}} kr.
Løbende omkostninger   {{result.runningCosts}} kr.

Stiftelsesomkostninger i alt   {{result.totalFormationCosts}} kr.
- heraf stiftelsesprovision   {{result.upfrontCommission}} kr.
Ekspeditionsgebyr   {{result.handlingFee}} kr.
Etablering af ejerpantebreve   {{result.mortgageDeed}} kr.
Tinglysning til staten   {{result.registrationFee}} kr.
Fast tinglysningsafgift til staten   {{result.fixedRegistrationFee}} kr.
Der opstod en fejl under beregningen

Forbehold og forudsætninger

Beregningens resultater i ”andelsboligberegner” er vejledende og må ikke opfattes som et konkret lånetilbud, ligesom Arbejdernes Landsbank heller ikke er forpligtet til at tilbyde lånet. Ifølge god skik for boligkredit skal vi gøre opmærksom på, at andelsboligen skal stilles som sikkerhed for lånet. Der er forudsat samme rente i hele lånets løbetid. Vi gør opmærksom på, at renten er variabel og kan ændres jævnfør bankens almindelige forretningsbetingelser. Ydelsen kan variere, hvis lånet udbetales i midten af en måned.

*) De angivne ydelser efter skat er 1. års gennemsnitlige månedlige ydelse, hvor der er anvendt en skattesats på 25,6 %.

Læs mere om beregningens forbehold og forudsætninger.

Hvor meget kan jeg låne til en andelsbolig?

Et godt udgangspunkt for din boligsøgning er, at få overblik over, hvor meget du kan få lov at låne til at købe andelsbolig for. Hvor meget du har mulighed for at låne, afhænger af hvordan din økonomi ser ud, og hvor stor en opsparing du har. Men dine lånemuligheder afhænger også af andelsboligforeningens økonomi.

Derudover er det i dag et krav, at du kan finansiere 5 % af købsprisen gennem en egenbetaling, uanset om du låner til en ejerbolig eller en andelsbolig. Den resterende del af købsprisen kan du finansiere gennem et andelsboliglån hos os, det vi kalder et AL-AndelsPrioritetsLån.
Jo mere du kan lægge i udbetaling, desto større et beløb har du som regel mulighed for at låne til en andelsbolig. Det er derfor en god idé at starte en opsparing i god tid, hvis du drømmer om at købe en andelsbolig.

Boligjagten bliver en smule nemmere, når du ved, hvad andelsboligen må koste. Når du ved, hvor meget du kan købe for, har du den bedste forudsætning for at indsnævre boligjagten, så den matcher din økonomi.

Hvis du gerne vil have et præcist lånebeløb, kan du booke et møde med en rådgiver. Her kan vi sammen gennemgå dine muligheder for at optage et andelsboliglån.

Få et af markedets skarpeste andelsboliglån

Et andelsboliglån er en anden låntype, end et lån til en ejerbolig. Hvor en ejerbolig primært finansieres af et realkreditlån, vil et lån til en andelsbolig finansieres udelukkende ved hjælp af et banklån, der er øremærket til et andelsboligkøb.

Hos Arbejdernes Landsbank tilbyder vi et af markedets bedste andelsboliglån. Med vores AL-AndelsPrioritetsLån får du et af Danmarks bedste lånetilbud.

Et AL-AndelsPrioritetsLån er ikke øremærket udelukkende til køb af andelsbolig. Lånet kan også finansiere renoveringer af din nuværende andelsbolig, eller andre ønsker til din bolig. Fleksibiliteten er en af de vigtigste fordele ved vores lånetilbud, fordi den giver dig mulighed tilpasse lånet til dine specifikke ønsker og behov.

Vil du vide mere om økonomien i et andelsboligkøb? 

Læs mere om andelsboliglån

Er du i tvivl om en andelsbolig er det rigtige valg for dig?

Et andelsboligkøb er en stor beslutning, og derfor er det også vigtigt, at du har overblik over alle relevante informationer, så du kan træffe det valg, der passer bedst til din økonomi.

Samtidig sparer du op i din bolig, når du er andelshaver, og det kan give dig økonomisk stabilitet og sikkerhed senere i livet.

En ejerbolig har andre økonomiske fordele, og du har andre lånemuligheder. Når du låner til en ejerbolig, kan du finansiere 80 % af købsprisen med et realkreditlån.

Læs mere om realkreditlån og prøv vores boligberegner til ejerbolig.

Vil du vide mere om dine muligheder?  

Vil du høre mere om dine finansieringsmuligheder? Udfyld kontaktformularen nederst på siden, så kontakter vi dig om dit boliglån. En af vores rådgivere vil sammen med dig gennemgå dine lånemuligheder og finde frem til, hvilket boligkøb der passer bedst til dig og din økonomi.  

Læs mere om andelsboliglån

Læs mere om andelsboliglån

Andelsboliglån

Hos Arbejdernes Landsbank kan vi tilbyde et skarpt og fleksibelt andelsboliglån. 

AL-Andels-PrioritetsLån

Få et af markedets bedste lånetilbud til Andelsbolig med vores AL-AndelsPrioritetsLån.

Guide til køb af andelsbolig

Skal du købe din første andelsbolig? Det kan virke som en uoverskuelig proces, men vi hjælper dig sikkert igennem. 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8-20 og weekend 10-16. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Emne

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her

Dine oplysninger

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem.

Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger på al-bank.dk/persondata.