Gå til indhold PrivatPrivat BetaErhvervAL-KontoKigDigital signering Gå til navigation
Børnefamilier: Gratis billetter til MotorikMagi

Børnefamilier: Gratis billetter til MotorikMagi

11. september 2019
Gå til nyhedsoversigt

Du har sikkert hørt det før. Børns motoriske udvikling går hånd i hånd med indlæringsevnen. Jo bedre motorik, jo bedre indlæring. Men hvordan får man lige mere motorik og bevægelse ind en allerede travl hverdag? Svaret er MotorikMagi. Tag med og bliv inspireret, når vi sammen med Vores Børn inviterer til MotorikMagi i Vejen, Aalborg, Aarhus, Odense og København. Mød også Katrine Bille fra Ramasjang eller Popsi og Krelle.

MotorikMagi er et motorisk arrangement for forældre med børn på 1-6 år. Sammen med dit barn vil du få en sjov og lærerig oplevelse, og forhåbentlig vil I gå hjem med masser af gode ideer til, hvordan I kan bringe mere leg, sjov og bevægelse ind i de daglige gøremål – uden at det behøver at tage ekstra tid. Som hovedsponsor har vi den store fornøjelse at kunne tilbyde gratis billetter. 

"Arrangementet har fokus på børn, læring og leg og falder godt i tråd med vores værdier og vores lange tradition for at støtte op om det lokale idrætsliv. De fleste ved, at børns motoriske udvikling er vigtig. Men mange børnefamilier har samtidig svært ved at finde tid i en travl hverdag. Til MotorikMagi får man ikke bare en sjov og gratis oplevelse med sit barn, men også en masse gode råd til at få mere motorik ind i de daglige rutiner," siger marketingchef Mark Bartram.

Sådan får du gratis billetter

For at få gratis billetter skal du indtaste billetkoden ”al-bank” på siden her:

Bestil billetter

Du kan reservere op til 5 billetter pr. person – og det er en god idé at være hurtig, da antallet af billetter er begrænset. Indtast billetkoden som det første, når du skal bestille billetter til det valgte arrangement. Står arrangementet angivet som udsolgt, kan du ved at indtaste billetkoden tjekke, om der stadig er ledige gratis-billetter. 

To timer med motorisk magi – mød også Katrine Bille fra Ramasjang eller Popsi og Krelle

I løbet af de knap to timer, som jeres tur varer, vil dit barn blive udfordret på en sjov og legende måde. Rundt i hallen vil der være forskellige stationer med aktiviteter og motoriske udfordringer, som dit barn skal klare sig igennem. Ved stationerne får I tips, tricks og inspiration til, hvordan I kan inkludere mere motorisk leg i hverdagen – kan I fx stå på et ben og børste tænder? Mød også Katrine Bille, kendt fra Ramasjang - eller Popsi og Krelle, som vil sørge for musikken og den gode stemning.

Udviklet af Vores Børn og bObles

MotorikMagi er udviklet af magasinet og onlineuniverset Vores Børn i samarbejde med møbelproducenten bObles og en række eksperter på børneområdet – bl.a. en børnefysioterapeut, ernæringsekspert og sundhedsplejerske. Konceptet er bygget op omkring tre grundelementer: sansestimuli, nærvær og nysgerrighed, og giver inspiration til motorisk leg og bevægelse i hjemmet på en nem og sjov måde.

> Læs mere om MotorikMagi  

Hvor og hvornår?

  • Gigantum Aalborg - Atletikhallen
  • DGI-Huset Aarhus
  • Odense Idrætshal
  • DGI-Byen København

5. oktober - 10 november. Tjek tilmeldingssiden for overblik over præcise datoer, byer og tider. 

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening