Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Ny kåring: Vi har de billigste kort

Ny kåring: Vi har de billigste kort

11. oktober 2017
Gå til nyhedsoversigt

Som kunde i Arbejdernes Landsbank har du rigtig gode kort på hånden. Du har faktisk også de billigste kort ifølge en helt ny undersøgelse fra sammenligningsportalen Samlino.dk

Samlino.dk har sammenlignet kreditkortpriser i de 10 største banker i Danmark og har netop kåret Arbejdernes Landsbank til banken med ”Danmarks billigste Visa/dankort” og ”Danmarks billigste Mastercard Gold Basic og Mastercard Standard”

Spar op til 350 kr. på Visa/dankort

Samlino.dk konkluderer, at du får det billigste Visa/Dankort hos Arbejdernes Landsbank, hvor du som kunde i banken kan få kortet gratis. Til sammenligning koster kortet 350 kroner om året i den dyreste bank i undersøgelsen.

Mastercard Gold Basic med rejseforsikring til kun 395 kr.

Er man interesseret i et Mastercard Gold Basic, så er det også billigst i Arbejdernes Landsbank. Det koster kun 395 kroner om året, og her får du en rejseforsikring (Verden i 30 dage) med på kortet. Derudover er der rentefri kredit i 45 dage og en kreditgrænse på op til 50.000 kroner.

Hos Arbejdernes Landsbank kan du som kunde også få et Mastercard Standard gratis (uden rejseforsikring) - med rentefri kredit i 45 dage og kreditgrænse op til 30.000 kroner. Så på Mastercard Standard er vi også billigst. 

Lave gebyrer - en bank for alle

”Arbejdernes Landsbank er en bank for alle, og vi forsøger at holde gebyrerne på et absolut minimum, så alle kan være med,” siger kortchef Dorte Poulsen.

Som kunde kan du bestille/ansøge de fleste kort via netbank. Eller ved at kontakte os i din lokale filial eller på 38 48 48 48.