Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Arbejdernes Landsbank gør AL-BoligBonus til en del af bankens kundefordele

Arbejdernes Landsbank gør AL-BoligBonus til en del af bankens kundefordele

18. marts 2016
Gå til nyhedsoversigt

Arbejdernes Landsbank udvider sin bonusmodel, således at alle kunder med realkreditlignende lån i banken samt realkreditlån i Totalkredit formidlet af banken får en bonus på 1.000 kr. pr. lånt million kr. om året. 

I Arbejdernes Landsbank arbejder vi målrettet for at kunne yde alle vores kunder en samlet, attraktiv pakke af ansvarlig og nærværende rådgivning og enkle services til konkurrencedygtige priser. Det gælder naturligvis også vores mange boligkunder, som vi altid arbejder benhårdt for at kunne tilbyde solid og konkurrencedygtig boligfinansiering.

Vores tidligere lancerede bonusmodel AL-BoligBonus bliver nu en integreret del af vores samlede kundefordele.

Nu udvider vi AL-BoligBonus
Som en del af vores samlede pallette af kundefordele, har vi nu valgt at udvide AL-BoligBonus, således at alle vores kunder med realkreditlignende lån i banken samt realkreditlån i Totalkredit formidlet af banken nu bliver omfattet af bonussen. Det betyder, at alle vores kunder med et fastforrentet, F-Kort-, RenteMax- eller F1-F10-lån i Totalkredit nu får en bonus på 1.000 kr. pr. lånt million kr. om året.

Derudover bliver kunder med øvrige realkreditlignende lån hos os, fx AL-Prioritet/SDO Prioritet og AL-ProvinsKlar, også tilgodeset med en bonus på 1.000 kr. pr. lånt million kr. om året. 

AL-BoligBonus træder i kraft pr. 1. juli 2016 og beregnes første gang den 30. juni 2017, således at første udbetaling af AL-BoligBonus sker den 1. august 2017. AL-BoligBonus er et blandt mange initiativer, vi løbende iværksætter for hele tiden at kunne tilbyde en samlet attraktiv og konkurrencedygtig pakke til alle kunder.

Vi anbefaler fortsat fast rente eller F-kort – derfor tilbyder vi gebyrfri omlægning af F1-F4
Selvom vi nu udvider vores AL-BoligBonus gælder vores generelle anbefaling fortsat: Boligejere med F1-F4-lån i Totalkredit bør overveje at skifte til andre lånetyper som fastforrentede lån eller F-kort-lån, hvor bidragssatserne er lavere. 

Derfor tilbyder vi nu dig, der har et F1-F4-lån i Totalkredit, at omlægge dit lån til et fastforrentet, RenteMax, F5-F10 eller F-Kort-lån gebyrfrit i resten af 2016. Det betyder, at vi betaler alle omkostninger inklusive tinglysningsafgift, dog eksklusive eventuelt kurstab ved indfrielse/optagelse. Vi yder rabat på én omlægning pr. ejendom. 

Rabat på omlægning af lån fra andre realkreditinstitutter
Har du et realkreditlån i øvrige realkreditinstitutter, tilbyder vi i resten af 2016 at skifte til Totalkredit med rabat. Rabatten betyder, at vi dækker alle omkostninger i forbindelse med omlægningen, dog ikke gebyret til Totalkredit på 1.000 kr. og eventuelt kurstab ved indfrielse/optagelse.

Hvad skal jeg gøre som kunde?
Du skal som kunde ikke gøre noget aktivt i forhold til AL-BoligBonus. Har du et realkreditlignende lån hos os eller et Totalkredit lån via os, vil du automatisk modtage din bonus. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte din rådgiver, hvis du vil høre mere om, hvad AL-BoligBonus betyder for dig og dine lån.

Vilkår

 • Du skal være privatkunde i Arbejdernes Landsbank og have din Nemkonto, dvs. din lønkonto, hos os
 • Du skal have et realkreditlån hos Totalkredit eller et realkreditlignende lån hos os – fx AL-Prioritet, AL-Prioritet/SDO-lignende eller AL-ProvinsKlar
 • Der må ikke være restancer på dine lån
 • AL-BoligBonus beregnes med 0,1 pct. af dit gennemsnitlige lån. Det betyder eksempelvis, at har du et lån på 500.000 kr. igennem et helt år, så får du 500 kr. i bonus. Har du eksempelvis et lån på 1,5 mio. kr. hele året, så er din årlige bonus på 1.500 kr. AL-BoligBonus gælder for følgende produkter:
  • AL-Prioritet, AL-Prioritet/SDO-lignende eller AL-ProvinsKlar
  • trækket på din kredit på dit AL-Prioritet
  • fastforrentede, F-Kort eller RenteMax-lån i Totalkredit
  • F1-F10-lån i Totalkredit
 • AL-BoligBonus træder i kraft pr. 1. juli 2016 og beregnes første gang den 30. juni 2017
 • Første udbetaling sker den 1. august 2017

Vil du høre mere om AL-BoligBonus?

Vil du høre mere om AL-BoligBonus, er du velkommen til at ringe til os alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 på tlf. 38 48 48 47 eller bestille et møde