Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation

Arbejdernes Landsbank støtter Movember - og starter en indsamling til fordel for mænds sundhed

31. oktober 2014
Gå til nyhedsoversigt

Arbejdernes Landsbank støtter op om årets Movember-kampagne, hvis formål er at sætte fokus på mænds sundhed og samle penge ind til forskningsprojekter i testikel- og prostatakræft i både Danmark og udlandet. Konkret donerer banken 25.000 kroner til den gode sag. Samtidig har vi oprettet en særlig teamside på movember.com, hvor vi opfordrer alle til at joine os i den gode sags tjeneste og på den måde skabe opmærksomhed om kampagnen samt samle penge ind.

Du har formentlig allerede hørt om kampagnen eller set i gadebilledet, at flere mænd end normalt lader deres skæg gro i november for at sætte fokus på mænds sundhed samt en række kræftformer. Kampagnen hedder Movember, og Arbejdernes Landsbank støtter i år med 25.000 kroner kampagnen, der med skægget som symbol skaber bred opmærksomhed om sagen.

Kampagnen starter den 1. november og slutter den 30. november. Arbejdernes Landsbank har oprettet en særlig teamside på movember.com, hvor vi i hele november vil skabe opmærksomhed omkring den gode sag samt samle flere penge ind til formålet.

Du kan også være med til at gøre en forskel

Alle er velkomne til at blive en del af vores Movember-team og være med til at skabe størst mulig opmærksomhed om kampagnen via dine netværk på eksempelvis sociale medier. Derudover er donationer naturligvis også velkomne.

Det er naturligvis individuelt, om man ønsker at lade sit skæg gro, men er du mand og har mod på det, vil det naturligvis tilføre kampagnen det lille ekstra - alt sammen til gavn for mænds sundhed.

Tilmeld dig Arbejdernes Landsbanks Movember-team

Alle kan joine vores team på www.movember.com. Det eneste, du skal gøre, er at følge dette link og klikke på Join team. Herefter kan du logge på via din Facebook-profil eller med din mailadresse og en selvvalgt kode. I vedhæftede dokument finder du en specifik vejledning.

Man behøver ikke donere penge for at blive en del af teamet.

Vi håber, at rigtig mange af jer ønsker at støtte op og ser frem til en måned med fuldskæg.