3 ting der får erhvervskunder til at skifte bank

Danske virksomheder skifter sjældent bank. Men når de gør, så skyldes det ofte nogle særlige faktorer.

Det får erhvervskunder til at skifte bank

  1. Personlig kontakt
    Nærvær er en af bankens kerneværdier. Det betyder, at vi investerer den fornødne tid og de rette kompetencer til at forstå kundernes verden og sætte os ind i deres virksomhed og deres potentiale. I Arbejdernes Landsbank er din er­hvervs­rå­d­gi­ver et menneske, du kan gå ind og møde, som du altid kan kontakte, og som også kan tage ud på kundebesøg En anden kerneværdi er ansvarlighed. Hos os tager rådgivning altid udgangspunkt i kundens behov, ikke i bankens produkter.
  2. Oprigtig interesse for kunden
    Arbejdernes Landsbank har siden stiftelsen i 1919 insisteret på at være en bank med plads til alle og respekt for alle. Man behøver med andre ord ikke at være en stor kunde for at være en god kunde. Som erhvervsbank har vi en næsten medfødt interesse i at skabe værdi for mindre og mellemstore virksomheder. De vil have en bank, hvor de ikke blot bliver henvist til et ”servicecenter" og må nøjes med mindre eller mellemstor opmærksomhed. De vil have fuld opmærksomhed, og det får de hos os.
  3. Det gode image
    En sidste faktor for en erhvervskundes eventuelle bankskifte er bankens image. De fleste virk­som­hed­s­e­je­re går op i at have en virksomhed med sunde værdier, og det ønsker de selvfølgelig også af deres sam­ar­bejds­part­ne­re, så de stolt kan se kunderne i øjnene.

Se også

Ansøgningsformular

Udfyld formularen for at sende en ansøgning til banken. Du vil herefter modtage en mail fra os, hvor vi beder om flere oplysninger fra dig. Du vil blive kontaktet af os, når vi har modtaget alle dokumenter og oplysninger fra dig.

Vi gør opmærksom på, at oprettelse af en erhvervskonto koster 3.000 kr. og efterfølgende et månedligt gebyr på 250 kr.

Præsentation af virksomheden

Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden

Oplysninger om forretningen

Jeg bekræfter, at oplysningerne på Virk.dk om de reelle ejere er korrekte*

Oplysninger om nuværende bank

Ønsker virksomheden at være helkunde i Arbejdernes Landsbank? (Flytte Nemkonto og øvrigt engagement fra nuværende bank)*

Oplysninger om revision

Bruger virksomheden en godkendt revisor? (Registreret/Statsautoriseret)*
Bruger virksomheden en ikke-godkendt revisor/bogføringstjeneste?*

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.