Valutarådgivning og afdækning af valutarisiko

I Arbejdernes Landsbank tilbyder vi rådgivning om valutakursrisiko.

Værdifuld rådgivning

Handler din virksomhed med udlandet? Importerer eller eksporterer du varer? Eller skal du bygge en fabrik eller lave en investering i udlandet?

I så fald vil du have va­luta­eks­po­ne­ring på din indtjening eller dine omkostninger. Det er vigtigt at være bevidst om, hvilke risici der kan være forbundet med valuta, og hvordan man kan afdække disse risici.

I Arbejdernes Landsbank kan vi tilbyde rådgivning om handel med udlandet. Rådgivningen indebærer en vurdering af va­luta­eks­po­ne­ring, samt hvilke produkter der kan være relevante at anvende til ri­si­ko­af­dæk­ning. Arbejdernes Landsbank rådgiver om og handler med valuta og va­luta­de­ri­va­ter med henblik på ri­si­ko­af­dæk­ning.

Vores erhvervskunder kan få rådgivning direkte af valuta-dealerne i Markets – en service som ellers kun få udvalgte kunder har adgang til i andre banker.

Kontakt os

Afdækning af valutarisiko

I Arbejdernes Landsbank kan vi hjælpe med at afdække de risici, der kan være forbundet med udsving i valutakurserne. Vi rådgiver omkring valutaterminer og FX-swaps.

Læs også