MitID til Netbank Erhverv

Ligesom MitID har afløst NemID for private brugere, skal erhvervsbrugere også have MitID for at kunne tilgå netbanken. MitID lever op til de nyeste sandarder for sikkerhed, så du trygt kan identificere dig på nettet. * Informationerne gælder også for foreninger.

Forskellige former for MitID

For erhvervskunder er der for forskellige former for MitID til login i netbanken. Det er virksomheden, der beslutter, hvilken type MitID I skal bruge hos jer.

Det kan være en god idé at vælge at genbruge dit personlige MitID, da du kan nøjes med at have ét MitID til det hele.

Dit personlige MitID 

  • Du kan vælge at genbruge dit personlige MitID, når du logger på virksomhedens net- og mobilbank. På den måde kan du bruge samme MitID alle steder

MitID Erhverv

  • MitID Erhverv er den offentlige digitale er­hvervs­løs­ning til virksomheder/foreninger og myndigheder i Danmark.
    Skal virksomhedens medarbejdere logge på fx virk.dk, skat.dk m.v. skal virksomheden/foreningen selv bestille adgang via mitid-erhverv.dk

MitID Erhvervsbank

  • Du kan vælge at få oprettet MitID Erhvervsbank. Det er en løsning, som du kun kan bruge til at logge på Arbejdernes Landsbanks net- og mobilbank som erhvervskunde.

Identifikationsmidler

Det er op til den enkelte bruger, hvilket iden­ti­fi­ka­tions­mid­del der skal anvendes til at logge på Netbank Erhverv.  

MitID app'en er gratis at bruge. Det er også muligt at anvende andre iden­ti­fi­ka­tions­mid­ler som kodeviser, chip eller kodeoplæser. 

Vær opmærksom på, at virksomheden betaler for køb af kodeviser,- chip eller -oplæser. Se priserne her.

Læs mere om identifikationsmidlerne

Privat MitID til Netbank Erhverv
Identifikationsmidler

Hjælp og support


Ansøgningsformular

Udfyld formularen for at sende en ansøgning til banken. Du vil herefter modtage en mail fra os, hvor vi beder om flere oplysninger fra dig. Du vil blive kontaktet af os, når vi har modtaget alle dokumenter og oplysninger fra dig.
Vi gør opmærksom på, at oprettelse af en erhvervskonto koster kr. 3.000 og efterfølgende et månedligt gebyr på kr. 250.

Præsentation af virksomheden

Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden

Oplysninger om forretningen

Jeg bekræfter, at oplysningerne på Virk.dk om de reelle ejere er korrekte*

Oplysninger om nuværende bank

Ønsker virksomheden at være helkunde i Arbejdernes Landsbank? (Flytte Nemkonto og øvrigt engagement fra nuværende bank)*

Oplysninger om revision

Bruger virksomheden en godkendt revisor? (Registreret/Statsautoriseret)*
Bruger virksomheden en ikke-godkendt revisor/bogføringstjeneste?*

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.