Daglig drift for virksomheder

Som erhvervskunde hos Arbejdernes Landsbank får du fleksible bankløsninger og tjenester, som kan tilpasses virksomhedens behov.

  • Digitale tjenester

    Vi ønsker at gøre det nemt og trygt at håndtere virksomhedens økonomi. Uanset om du har brug for en mobil adgang, når du er på farten, eller hvis I er flere i virksomheden, der skal deles om de daglige bankforretninger.

  • Administration

    Her er et overblik over administrative produkter til erhvervskunder. Du kan eksempelvis styre de daglige betalinger direkte i virksomhedens økonomisystem med Bank Connect og dermed spare tid.

  • Erhvervskonto

    I Arbejdernes Landsbank har vi sammensat 3 fleksible erhvervspakker, så du kan få en erhvervskonto-løsning, der matcher din virksomheds behov og styrker den daglige økonomiføring.

Kort til erhvervskunder

Hos Arbejdernes Landsbank har vi flere kortløsninger til Erhverv, der både kan bruges i ind-og udland og hver især følger med en række fordele.

NemKonto til Erhverv

Alle virksomheder skal have en NemKonto. Det er den konto, hvor offentlige myndigheder kan indbetale på. Du kan selv vælge, hvilken konto der skal fungere som virksomhedens NemKonto.