Gå til indhold PrivatPrivat BetaErhvervAL-KontoKigDigital signering Gå til navigation

Coronavirus

For at forebygge smitte med Coronavirus følger vi i Arbejdernes Landsbank Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at undgå håndtryk, kram og anden form for tæt kontakt med vores kunder og leverandører.

Erhvervslån

Erhvervslån

Det er en stor økonomisk beslutning at investere i biler, maskiner, anlæg, fast ejendom eller lign. Denne investering af aktiver med lang levetid skal helst ikke belaste den likviditet, som er afsat til den daglige drift.

Derfor vil løsningen oftest være at bruge et erhvervslån. Ved ejendomsfinansiering vil det oftest være et mix af et realkreditlån og et erhvervslån.

Flere finansieringsmuligheder

I Arbejdernes Landsbank tilbyder vi erhvervslån til din virksomhed med enten fast eller variabel rente. Den faste rente giver maksimal budgetsikkerhed, mens variabel rente normalt giver den laveste ydelse her og nu. Vi kan desuden tilrettelægge tilbagebetalingen af lånet, så det passer ind i din virksomheds likviditets flow.

Du kan også vælge at låne beløbet i udenlandsk valuta. Det kan være en fordel, hvis din virksomhed har regelmæssige indbetalinger i fremmed valuta. På denne måde kan et erhvervslån minimere kursrisici, og derved indgå som et led i virksomhedens valutastyring.

Uanset hvilken løsning du vælger, tilbyder vi en løbende tæt sparring og dialog med dig og din virksomhed, således at du hele tiden er sikret den mest optimale finansieringsløsning, der giver dig tid til at fokusere på den daglige drift.

Kontakt en af vores erhvervsrådgivere, hvis du vil vide mere.

Leasing

Ønsker du ikke at købe dine produktionsmaskiner og anlæg, kan leasing også være en mulighed. Vi kan tilbyde leasing i samarbejde med AL Finans.

Læs mere om AL Finans og deres tilbud om leasing.

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening

Viewport