Indbetalingskort

Hos Arbejdernes Landsbank har du som erhvervskunde mulighed for at benytte indbetalingskort, når der er behov for opkrævninger. Et indbetalingskort er et fysisk stykke papir, du som beløbsmodtager udsteder og enten udleverer eller sender til den respektive kunde. Har du behov for sparring eller ønsker du blot at blive klogere på mulighederne ved indbetalingskort, så har du altid mulighed for at kontakte en filial i dit lokalområde.

Hvad er et indbetalingskort?

Et ind­be­ta­lings­kort er det samme som et girokort. Det er en fysisk blanket, som sendes sammen med fakturaen. Blanketten består af en kodelinje, som rummer be­ta­lings­an­vis­nin­gen samt en kortart og et kreditornummer.

Ind­be­ta­lings­kort anvendes til at betale regninger og er dermed en løsning virksomheder kan benytte, hvis de har behov for opkrævninger fra kunder. Det er den mest effektive løsning, hvis du selv ønsker at føre de­bi­tor­kar­to­tek og kontrol med indbetalinger.

Når din virksomhed opkræver kunderne gennem et ind­be­ta­lings­kort, modtager I betalingerne direkte på bankkontoen. Du får tilmed besked om ind­be­ta­lin­ger­ne.

Ind­be­ta­lings­kort kan også være en fornuftig løsning, hvis du opkræver betalinger med intervaller, som ikke lader sig indpasse i et traditionelt opkræv­nings­sy­stem. Det kan eksempelvis være, hvis der er flere opkrævninger pr. måned.

En aftale om ind­be­ta­lings­kort betyder, at betalingerne krediteres på en aftalt konto i banken. Derfor er der også mulighed for at integrere det til dit bog­fø­rings­sy­stem.

For dig betyder det blandt andet, at du kan danne dig et bedre overblik, da det samme opkræv­nings­me­die benyttes af alle kunder. Du undgår også det administrative besvær, som typisk er forbundet med at have en girokonto – herunder blandt andet gebyr og renter.

Kontakt nærmeste erhvervscenter

Bestil FI-indbetalingskort

Udfyld nogle enkelte informationer, og bestil et ind­be­ta­lings­kort online.

Hvad er en kortart?

Alle Fælles Ind­be­ta­lings­kort findes i 3 forskellige udgaver:

  • Kortart +71
    Denne kortart er en fuld elektronisk læsbar kodelinke. Her kan du se, hvem beløbet kommer fra, da kortarten viser et betalings-ID, som består af en entydig 15-cifret kode. Denne løsning muliggør også betaling via Be­ta­lings­ser­vi­ce. Hvis jeres virksomhed er oprettet som be­ta­lings­mod­ta­ger i Be­ta­lings­ser­vi­ce, kan kunderne tilmelde deres kort til Be­ta­lings­ser­vi­ce. På den måde kører betalingen automatisk hver måned, og begge parter er således sikret betaling til tiden.
  • Kortart +73
    Her forekommer der ingen elektronisk læsbarhed, men til gengæld har I mulighed for at få en besked om indbetaling. Med denne kortart får du en nota, som viser navn og adresse, og eventuelle meddelelser fra indbetaleren. Derfor behøver I heller ikke at kende debitor på forhånd.
  • Kortart +75
    Denne kortart er en kombination af kortart 71 og 73. Her indeholder ind­be­ta­lings­kor­tet en fuld elektronisk læsbar kodelinje og mulighed for meddelelse. Hvis indbetaler har en meddelelse, får du en nota herom.

Strømlinet finansiering

Præsentation af virksomheden

Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden

Oplysninger om forretningen

Jeg bekræfter, at oplysningerne på Virk.dk om de reelle ejere er korrekte*

Oplysninger om nuværende bank

Ønsker virksomheden at være helkunde i Arbejdernes Landsbank? (Flytte Nemkonto og øvrigt engagement fra nuværende bank)*

Oplysninger om revision

Bruger virksomheden en godkendt revisor? (Registreret/Statsautoriseret)*
Bruger virksomheden en ikke-godkendt revisor/bogføringstjeneste?*

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Det skal du, fordi vi ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds revisor.

Vedhæft din virksomheds dokumenter

Nedenfor bedes du vedhæfte din virksomheds dokumenter.
De vedhæftede filer skal være i PDF-format og må ikke være større end 5 MB.

Forretningsomfangsskemaet*
Seneste interne årsregnskab inkl. specifikationer*
Forretningsplan*
Drifts- og likviditetsbudget*
Periodebalance år til dato*

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.