Trade Finance

Du kan reducere risikoen for økonomisk tab med en Trade Finance løsning. Vores Trade Finance rådgivere er klar til at hjælpe med at sikre din virksomheds varer og betalinger, når du handler med udlandet.

Risikohåndtering når du handler med udlandet

Hvis din virksomhed står over for at skulle importere varer eller sælge produkter i udlandet, står vores rådgivere og specialister klar til at hjælpe med din virksomheds in­ter­na­tio­na­li­se­rings­pro­ces.

Hos Arbejdernes Landsbank samarbejder vi med mange internationale banker og har lang erfaring med udenlandske markeder.

Selvom det i dag er nemmere end nogensinde at handle på tværs af grænser, er det stadig forbundet med en anden type uvished og risiko end at handle på hjemmemarkedet. En Trade Finance løsning som blandt andet omfatter remburser og internationale garantier, reducerer risikoen for økonomisk tab.

Brug for rådgivning? Kontakt os

Hvad er Trade Finance?

Trade Finance er en løsningspakke, som både kan hjælpe importører og eksportører med at reducere den risiko, som er forbundet med international handel. Hos Arbejdernes Landsbank kan du vælge mellem de 3 mest foretrukne Trade Finance løsninger:

Udenlandsk garanti

Udenlandske bankgarantier er en uigenkaldelig forpligtelse fra en bank til at betale et beløb til en tredjepart i udlandet efter forud aftalte vilkår.

Det er en garanti, som både du kan opsætte for din virksomhed, og noget som den udenlandske kunde kan kræve.

Læs mere om udenlandsk garanti

Udenlandsk inkasso

Udenlandsk inkasso er en betalingsform, som anvendes ved international handel. Inkassoen består af dokumenter, der overdrages til køber, lige så snart sælgers instruktioner er opfyldt.

Denne slags inkasso er ikke at blive forvekslet med den retslige inkasso.

Læs mere om udenlandsk inkasso

Remburs

Remburs er en sikker betalingsform for både køber og sælger. Det er en ubetinget forpligtelse fra bankens side om at betale sælgeren, såfremt sælger kan fremlægge de korrekte dokumenter og samtidig opfylder betingelserne i rembursen.

Læs mere om remburs

Skal vi hjælpe jer med en løsning?

Som erhvervskunde i Arbejdernes Landsbank kan du få rådgivning og hjælp til at reducere din virksomheds risiko for økonomisk tab. Med den rette risikopolitik er der større sikkerhed for at få betaling for dine varer.

Book et møde med vores Trade Finance rådgivere, og hør mere om din virksomheds muligheder.

Kontakt os

Hvorfor Trade Finance?

Det er altid en god idé at opstille en form for sikkerhed, når din virksomhed handler med udenlandske aktører. Det kan nemlig være udfordrende at handle internationalt, da du er længere væk fra kunderne både fysisk, kulturelt og juridisk. Det kan især være en udfordring, hvis du ikke har et indgående kendskab til leverandøren eller kunden.

Med en Trade Finance løsning bærer banken en del af risikoen, hvilket betyder, at det potentielle økonomiske tab for din virksomhed bliver betydeligt mindre. Det gør det nemmere for dig at starte nye kundeforhold op.

Som virksomhed kan I blandt andet opleve:

  • Usikre be­ta­lings­for­hold
  • Miskom­mu­ni­ka­tion og fejl
  • Uenighed om betaling og levering

Ovenstående er potentielle risici, som er forbundet med handel med udlandet. Med en Trade Finance løsning får din virksomhed et ekstra sikkerhedsnet, som reducerer risikoen.

Har du styr på risikohåndtering?

Hos Arbejdernes Landsbank rådgiver vi om ri­si­ko­hånd­te­ring på en lang række områder, ikke kun ved handel med udlandet.

Vi ved, at der i dag er meget, man skal have styr på som virk­som­heds­le­der, og økonomiske risici spiller også en større rolle. Krisetider har udfordret mange virksomheder og gjort det svært at navigere i eksempelvis renteniveauer, stigende priser og le­ve­rings­ud­for­drin­ger.

Det kan være komplekst at håndtere risici i en foranderlig verden. Vores rådgivere hjælper dig med at fastlægge en risikostrategi, så du bedre kan håndtere emner som lik­vi­di­tets­ri­si­ko, renterisiko og risiko forbundet med handel i anden valuta

Kontakt os

Se også

Ansøgningsformular

Udfyld formularen for at sende en ansøgning til banken. Du vil herefter modtage en mail fra os, hvor vi beder om flere oplysninger fra dig. Du vil blive kontaktet af os, når vi har modtaget alle dokumenter og oplysninger fra dig.

Vi gør opmærksom på, at oprettelse af en erhvervskonto koster kr. 3.000 og efterfølgende et månedligt gebyr på kr. 250.

Præsentation af virksomheden

Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden

Oplysninger om forretningen

Jeg bekræfter, at oplysningerne på Virk.dk om de reelle ejere er korrekte*

Oplysninger om nuværende bank

Ønsker virksomheden at være helkunde i Arbejdernes Landsbank? (Flytte Nemkonto og øvrigt engagement fra nuværende bank)*

Oplysninger om revision

Bruger virksomheden en godkendt revisor? (Registreret/Statsautoriseret)*
Bruger virksomheden en ikke-godkendt revisor/bogføringstjeneste?*

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.