Erhvervskonto – vælg mellem 3 erhvervspakker

I Arbejdernes Landsbank har vi sammensat 3 fleksible erhvervspakker, så du kan få en erhvervskonto-løsning, der matcher din virksomheds behov og styrker den daglige økonomiføring.

Find den rette erhvervskonto til din virksomhed

Du kan vælge mellem 3 forskellige løsninger til erhvervskonti, der passer til virksomheder af forskellig størrelse og kompleksitet. Det er muligt at tilkøbe enkelte ydelser, og du kan gratis skifte til en anden erhvervspakke, hvis virksomhedens behov skulle ændre sig.

 • File

  Erhvervspakke Basis

  Typisk for enkeltmandsvirksomheder, mindre virksomheder og holdingselskaber med enkle finansielle behov.

 • Approve Document

  Erhvervspakke Medium

  Typisk for den mindre eller mellemstore virksomhed med flere ansatte.

 • Add File

  Erhvervspakke Plus

  For mellemstore virksomheder med mange ansatte og større behov.

Opret virksomhedskonto - book et møde

Book et møde med en af vores rådgivere, og få hjælp til at finde den bedste løsning for din virksomhed og til at oprette en erhvervskonto.

Bliv erhvervskunde

Fordele ved alle erhvervspakker

 • En personlig rådgiver, som følger din virksomhed tæt. Din rådgiver er med på nært hold og står til rådighed med løbende vejledning, i takt med at din forretning udvikler sig.
 • Adgang til netbank og mobilbank, så du nemt kan holde overblik over kontobevægelser. Du kan vælge den erhvervspakke, der matcher det antal brugere, du har behov for, så dine nøglemedarbejdere altid har adgang til erhvervskontoen.
 • Gebyrfri indenlandske betalinger i danske kroner. Antallet af gebyrfrie betalinger afhænger af, hvilken erhvervspakke du vælger.
 • Adgang til fordelagtige priser på blandt andet forsikring hos Erhvervssikring eller firmapension hos Nærpension.

Priser og vilkår for erhvervspakker mv.

Få overblik over indholdet i de 3 erhvervspakker, sammenlign prisen, og find den erhvervspakke, som passer bedst til din virksomhed. Vi anbefaler, at du booker et møde med en af vores rådgivere, så I sammen kan finde den løsning, som passer til jeres behov.

Læs også