Erhvervspakke Basis

Erhvervspakke Basis er den perfekte bankløsning, hvis du driver enkeltmandsvirksomhed, holdingselskaber eller en mindre virksomhed med få ansatte.

Hvad får du med Erhvervspakke Basis? 

Med vores Erhvervspakke Basis får du dine elementære bankbehov opfyldt og med i pakken får du personlig rådgivning om din virksomhed og evt. om din private økonomi. Hos os kan du ringe direkte til din rådgiver, som er til rådighed for fysiske og online møder.

Pakken er fleksibel og det er muligt at tilkøbe ekstra ydelser, hvis din virksomhed har behov for det. Det er også altid muligt at skifte til en anden erhvervspakke om­kost­nings­frit.

Modtager du indbetalinger online, samarbejder vi med en række partnere, herunder Mobile Pay Erhverv, Bambora og Nets. På for­sik­rings­delen samarbejder vi med Er­hvervs­sik­ring, og som kunde i Arbejdernes Landsbank Erhverv, kan vi tilbyde dig fordelagtige priser. Ligeledes kan vi i samarbejde med Nærpension tilbyde dig og virksomhedens ansatte en skræddersyet firmapension til særlige priser. Har din virksomhed et behov for er­hvervs­lea­sing, står AL Finans klar til at hjælpe dig.

Pakkeindhold:
 • Netbank med 1 brugeradgang
 • Mobilbank til 1 bruger
 • 1 Visa/dankort eller Mastercard Cash Business uden forsikring
 • 20 gebyrfrie indenlandske betalinger i danske kroner pr. måned i net-/mobilbank
 • Besvarelse af årlig revisorforespørgsel
 • Pris 250 kr. pr. måned.
Se prisliste på Erhvervspakker

Øvrige erhvervspakker

 • Erhvervspakke Medium

  For mindre og mellemstore virksomheder med flere ansatte.

 • Erhvervspakke Plus

  For mellemstore virksomheder med mange ansatte og større behov.

Ansøgningsformular

Udfyld formularen for at sende en ansøgning til banken. Du vil herefter modtage en mail fra os, hvor vi beder om flere oplysninger fra dig. Du vil blive kontaktet af os, når vi har modtaget alle dokumenter og oplysninger fra dig.
Vi gør opmærksom på, at oprettelse af en erhvervskonto koster kr. 3.000 og efterfølgende et månedligt gebyr på kr. 250.

Præsentation af virksomheden

Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden

Oplysninger om forretningen

Jeg bekræfter, at oplysningerne på Virk.dk om de reelle ejere er korrekte*

Oplysninger om nuværende bank

Ønsker virksomheden at være helkunde i Arbejdernes Landsbank? (Flytte Nemkonto og øvrigt engagement fra nuværende bank)*

Oplysninger om revision

Bruger virksomheden en godkendt revisor? (Registreret/Statsautoriseret)*
Bruger virksomheden en ikke-godkendt revisor/bogføringstjeneste?*

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.