Kort til erhvervsdrivende

Med et kort til erhvervsdrivende får du en fleksibel løsning, der gør det så nemt som muligt for medarbejdere, som bruger kortet. Nedenfor finder du de kreditkort, du som erhvervskunde i Arbejdernes Landsbank kan vælge imellem. Kontakt os allerede i dag og hør om dine muligheder. Sammen kan vi finde den rette løsning til din virksomhed.

Kortløsninger til Erhverv

 • Credit Card Security

  Mastercard debit Business

  Med et Mastercard debit Business kort bliver beløbet hævet på kontoen med det samme, og kontoen kan ikke overtrækkes.

 • Credit Card

  Mastercard credit Business

  Et Mastercard kan bruges i over 200 lande. Det er en nem og fleksibel løsning, som desuden kommer med en lang række fordele.

 • Erhvervs Visa/dankort

  Visa/dankort forener det bedste fra begge verdener i ét og samme kort. Du har mulighed for at bruge kortet i både ind- og udland.

Fordele ved et firmakort

Et firmakort giver dig mulighed for at holde styr på virksomhedens udgifter. Hvis virksomheden har mange medarbejdere, som har adgang til et firmakort, kan det være en udfordring at bevare overblikket og sikre, at de interne regler bliver overholdt. Det kan vi hos Arbejdernes Landsbank hjælpe med.

Et firmakort er en fornuftig løsning, hvis I eksempelvis rejser meget i forbindelse med arbejde. Et Mastercard Business kreditkort kan bl.a. bruges i over 200 lande. Desuden følger der en række fordele forbundet med denne løsning:

 • Rej­se­for­sik­ring
 • Priority Pass
 • Rabat på billeje
 • Nem parkering

En anden fordel er, at et Mastercard Business kort giver mulighed for at trække mere, end der umiddelbart står på kontoen. Vær opmærksom på, at det visse steder i udlandet er nødvendigt at benytte et kreditkort i stedet for et betalingskort. Det kan eksempelvis være tilfældet, hvis du skal leje en bil eller reservere et hotel.

Omvendt kan et Debit kort eller et Visa/dankort være den ideelle løsning, hvis du ønsker et kort, som er sikret mod overtræk. Disse løsninger tillader dig at spare tid og penge på administration.

Ansøgningsformular

Udfyld formularen for at sende en ansøgning til banken. Du vil herefter modtage en mail fra os, hvor vi beder om flere oplysninger fra dig. Du vil blive kontaktet af os, når vi har modtaget alle dokumenter og oplysninger fra dig.

Vi gør opmærksom på, at oprettelse af en erhvervskonto koster kr. 3.000 og efterfølgende et månedligt gebyr på kr. 250.

Præsentation af virksomheden

Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden

Oplysninger om forretningen

Jeg bekræfter, at oplysningerne på Virk.dk om de reelle ejere er korrekte*

Oplysninger om nuværende bank

Ønsker virksomheden at være helkunde i Arbejdernes Landsbank? (Flytte Nemkonto og øvrigt engagement fra nuværende bank)*

Oplysninger om revision

Bruger virksomheden en godkendt revisor? (Registreret/Statsautoriseret)*
Bruger virksomheden en ikke-godkendt revisor/bogføringstjeneste?*

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.