Kort til erhvervsdrivende

Med et kort til erhvervsdrivende får du en fleksibel løsning, der gør det så nemt som muligt for medarbejdere, som bruger kortet. Nedenfor finder du de kreditkort, du som erhvervskunde i Arbejdernes Landsbank kan vælge imellem. Kontakt os allerede i dag og hør om dine muligheder. Sammen kan vi finde den rette løsning til din virksomhed.

Kortløsninger til Erhverv

 • Mastercard debit Business

  Med et Mastercard debit Business kort bliver beløbet hævet på kontoen med det samme, og kontoen kan ikke overtrækkes.

 • Mastercard credit Business

  Et Mastercard kan bruges i over 200 lande. Det er en nem og fleksibel løsning, som desuden kommer med en lang række fordele.

 • Erhvervs Visa/dankort

  Visa/dankort forener det bedste fra begge verdener i ét og samme kort. Du har mulighed for at bruge kortet i både ind- og udland.

Fordele ved et firmakort

Et firmakort giver dig mulighed for at holde styr på virksomhedens udgifter. Hvis virksomheden har mange medarbejdere, som har adgang til et firmakort, kan det være en udfordring at bevare overblikket og sikre, at de interne regler bliver overholdt. Det kan vi hos Arbejdernes Landsbank hjælpe med.

Et firmakort er en fornuftig løsning, hvis I eksempelvis rejser meget i forbindelse med arbejde. Et Mastercard Business kreditkort kan bl.a. bruges i over 200 lande. Desuden følger der en række fordele forbundet med denne løsning:

 • Rej­se­for­sik­ring
 • Priority Pass
 • Rabat på billeje
 • Nem parkering

En anden fordel er, at et Mastercard Business kort giver mulighed for at trække mere, end der umiddelbart står på kontoen. Vær opmærksom på, at det visse steder i udlandet er nødvendigt at benytte et kreditkort i stedet for et betalingskort. Det kan eksempelvis være tilfældet, hvis du skal leje en bil eller reservere et hotel.

Omvendt kan et Debit kort eller et Visa/dankort være den ideelle løsning, hvis du ønsker et kort, som er sikret mod overtræk. Disse løsninger tillader dig at spare tid og penge på administration.

Vil du tale med os?

Bliv erhvervskunde

Tak for din interesse i at blive erhvervskunde hos os! Til at starte med er der nogle informationer, vi skal have fra dig. Når du har sendt in­for­ma­tio­ner­ne, kontakter vi dig.

Sådan gør du:

Når du har udfyldt for­ret­nings­om­fangs­ske­ma­et, skal det uploades sammen med nedenstående an­søg­nings­for­mu­lar. Det er godt at have følgende dokumenter og informationer klar:

 • Seneste interne årsregnskab inkl. spe­ci­fi­ka­tio­ner
 • For­ret­nings­plan
 • Drifts- og lik­vi­di­tets­bud­get
 • Periodebalance år til dato

For at blive oprettet som erhvervskunde er det en betingelse, at den krævede dokumentation indleveres digitalt via denne formular.

Vi gør opmærksom på, at oprettelse af en erhvervskonto koster kr. 3.000 og efterfølgende et månedligt gebyr på kr. 250.

Præsentation af virksomheden

Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden

Oplysninger om forretningen

Jeg bekræfter, at oplysningerne på Virk.dk om de reelle ejere er korrekte*

Oplysninger om nuværende bank

Ønsker virksomheden at være helkunde i Arbejdernes Landsbank? (Flytte Nemkonto og øvrigt engagement fra nuværende bank)*

Oplysninger om revision

Bruger virksomheden en godkendt revisor? (Registreret/Statsautoriseret)*
Bruger virksomheden en ikke-godkendt revisor/bogføringstjeneste?*

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Det skal du, fordi vi ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds revisor.

Vedhæft din virksomheds dokumenter

Nedenfor bedes du vedhæfte din virksomheds dokumenter.
De vedhæftede filer skal være i PDF-format og må ikke være større end 5 MB.

Forretningsomfangsskemaet*
Seneste interne årsregnskab inkl. specifikationer*
Forretningsplan*
Drifts- og likviditetsbudget*
Periodebalance år til dato*

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.