Mastercard credit Business

Et Mastercard kan bruges i 210 lande, 1.000.000 pengeautomater og i 25 millioner restauranter, hoteller og butikker verden rundt. Overalt kan kortet bruges til at hæve kontanter og til at betale med – naturligvis også herhjemme.

Særlige fordele med Mastercard credit Business

Rentefri kredit og rejseforsikring

Et Mastercard credit Business giver dig rentefri kredit i op til 45 dage, inden kortforbruget bliver afregnet – og det kan betyde en god besparelse.

Med Mastercard credit Business opnår du en nemmere administration, fordi der vil være færre udlæg og færre bestillinger af valutaer. Samtidig får du nemmere overblik over kontoen, fordi forbrug og reservationer kan følges via AL-Netbank Erhverv.

Hvis du og dine medarbejdere har brug for en rej­se­for­sik­ring, kan du sammen med Mastercard debit Business tegne en rej­se­for­sik­ring med en rigtig god dækning og til en fornuftig pris. Rej­se­for­sik­rin­gen omfatter bl.a. af­be­stil­lings­for­sik­ring, ubegrænset hjemtransport og ubegrænset dækning af hospitals- og lægeudgifter.

Læs mere i dæk­nings­over­sig­ten

Sådan får du et Mastercard credit Business

For at få et Mastercard credit Business skal din virksomhed:

  • være kunde i Arbejdernes Landsbank og registreret i Danmark
  • oprettet på et CVR-nummer
  • opfylde vores almindelige regler om kre­dit­vær­dig­hed.

Udgiften til et Mastercard credit Business er et årligt kortgebyr fra 350 kr. Prisen afhænger af korttypen.

 

Ansøgningsskema og praktiske oplysninger

Mastercard credit Business

Er du interesseret i et Mastercard credit Business, kan du udfylde et an­søg­nings­ske­ma. Der skal udfyldes et skema pr. medarbejder. Skemaet/erne afleveres eller sendes til jeres filial i Arbejdernes Landsbank.​

Rej­se­for­sik­ring

Priority pass

Læs også