Mastercard credit Business

Et Mastercard kan bruges i 210 lande, 1.000.000 pengeautomater og i 25 millioner restauranter, hoteller og butikker verden rundt. Overalt kan kortet bruges til at hæve kontanter og til at betale med – naturligvis også herhjemme.

Særlige fordele med Mastercard credit Business


Rentefri kredit og rejseforsikring

Et Mastercard credit Business giver dig rentefri kredit i op til 45 dage, inden kortforbruget bliver afregnet – og det kan betyde en god besparelse.

Med Mastercard credit Business opnår du en nemmere administration, fordi der vil være færre udlæg og færre bestillinger af valutaer. Samtidig får du nemmere overblik over kontoen, fordi forbrug og reservationer kan følges via AL-NetBank Erhverv.

Hvis du og dine medarbejdere har brug for en rej­se­for­sik­ring, kan du sammen med Mastercard debit Business tegne en rej­se­for­sik­ring med en rigtig god dækning og til en fornuftig pris. Rej­se­for­sik­rin­gen omfatter bl.a. af­be­stil­lings­for­sik­ring, ubegrænset hjemtransport og ubegrænset dækning af hospitals- og lægeudgifter.

Læs mere i dæk­nings­over­sig­ten

Sådan får du et Mastercard credit Business

For at kunne få et Mastercard credit Business skal din virksomhed være:

  • kunde i Arbejdernes Landsbank registreret i Danmark
  • oprettet på et CVR-nummer
  • opfylde vores almindelige regler om kre­dit­vær­dig­hed.

Udgiften til et Mastercard credit Business er et årligt kortgebyr fra 350 kr. Prisen afhænger af korttypen. Se de aktuelle nederst på siden.

 

Praktiske oplysninger

Ansøg om Mastercard credit Business

Er du interesseret i et Mastercard credit Business, kan du udfylde an­søg­nings­ske­ma­et til Mastercard credit Business. Der skal udfyldes et skema pr. medarbejder. Skemaet/erne afleveres eller sendes til jeres AL-filial.​

 

Rej­se­for­sik­ring

 

Priority pass

Mastercard Business FAKTA

Korttype

Læs også