Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Log på med NemID
Log på med MitID
Gå til netbank
Redirecting...

Mangler MitID vinduet?

Hvordan er du dækket i tilfælde af it-kriminalitet?

Ifølge EU-kommisionen vil it-kriminalitet stige med 70% over de kommende 4 år. Hvordan står din virksomhed i forhold til it-sikkerhed? Brug 5 minutter og tag testen.

Trygs cyberforsikring eProtect hjælper med at sikre din virksomhed mod cybertrusler. Du får 25 % på eProtect det første år som kunde i Arbejdernes Landsbank. Så er du sikret, hvis du bliver ramt af cyberangreb af forskellige arter. Beregn din pris her.

 


 Log altid på med NemID-nøgle

Du og din virksomhed eller forening skal altid bruge NemID-nøglekort eller nøgleapp, hver gang I logger på netbank. Det skyldes nye EU-sikkerhedskrav og det såkaldte PSD2-betalingstjenestedirektiv, som gør det nødvendigt at indføre ”to-faktor-login”, så man bruger både sin NemID-adgangskode og en NemID-nøgle, når man logger på netbank. Kravet gælder såvel privatkunder som erhvervskunder og foreningskunder.

Nøgleapp:
Det er muligt at anvende 'NemID nøgleapp erhv. til bank’, som kan hentes i App Store eller Google Play. App’en er et nemt og sikkert, digitalt supplement til det normale nøglekort i pap.

Nøglekort:
Bruger du hurtigt alle nøgler fra nøglekortet af pap, så er det muligt at ændre grænsen for fremsendelse af nyt nøglekort. Det gør du ved at logge ind på https://www.nemid.nu


Information om netsikkerhed

Opgrader din viden: Sikker på nettet
Sikkerhed i netbanken
5 gode råd om personlige data