Her får mindre og mellemstore virksomheder ikke mindre og mellemstor opmærksomhed

Bliv erhvervskunde

Arbejdernes Landsbank er en bank med plads til alle og respekt for alle. Du behøver med andre ord ikke at være en stor kunde for at være en god kunde.

Som erhvervbank har vi derfor også en medfødt interesse i at skabe værdi for mindre og mellemstore virksomheder. Det kommer blandt andet til udtryk gennem vores fokus på forståelige produkter, anstændige priser og fremfor alt på ansvarlig, nærværende og enkel rådgivning.

For at vi kan yde dig den bedste service, spørger vi altid ind til din forretningsplan og din swotanalyse. Det giver os en god mulighed for bedre at forstå din virksomhed, dine produkter og dit marked.

Bliv kunde

Som kunde hos os får du:

  • Din egen personlige rådgiver
  • Fysiske møder hos dig, i banken eller online – du vælger hvad der passer dig bedst
  • Helhedsrådgivning og løbende dialog
  • Gode leasing- og factoringløsninger via vores datterselskab AL Finans
  • Adgang til vores kæmpe netværk, så du nemt får kontakt til advokat, revisor, forsikring og betalingsformidling
  • Adgang til vores spændende erhvervsseminarer om muligheder for din virksomhed
Det siger vores kunder

Det siger vores kunder

Vi har mange forskellige typer af erhvervskunder - bl.a. håndværksmestre, produktionsvirksomheder og enkeltmandsvirksomheder. Læs interview med 5 vidt forskellige virksomheder, og find ud af, hvordan vi har hjulpet dem med deres forskellige udfordringer.

Læs kundecases

Ring mig op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op og høre mere om at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Har du endnu ikke et CVR, skal feltet være tomt.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.