Ønsker du at blive erhvervskunde?

Hos Arbejdernes Landsbank behøver du ikke at være en stor erhvervskunde for at få vores fulde opmærksomhed. Som erhvervsbank har vi en medfødt interesse for små og mellemstore virksomheder. Det kommer blandt andet til udtryk gennem vores forståelige produkter, vores anstændige priser og vores ansvarlige rådgivning. Her får mindre og mellemstore virksomheder ikke mindre eller mellemstor opmærksomhed!

Værdi fra første samtale

Når vi taler sammen første gang, vil du opleve, at vi allerede har sat os ind i din virksomhed, dine produkter og dit marked. Det har vi, fordi vi beder dig om at udfylde vores ”ansøgningsformular” – allerede når du overvejer at blive erhvervskunde hos os. Det kan virke som en stor mundfuld. Men oplysningerne giver os mulighed for at yde dig den bedste og mest relevante rådgivning. Vi ønsker med andre ord at være klædt på til at give dig et seriøst og ansvarligt bud på, hvordan vi kan skabe mest mulig værdi for dig og din virksomhed.

Som kunde hos os får du:
  • Din egen personlige rådgiver
  • Fysiske møder hos dig, i banken eller online – du vælger hvad der passer dig bedst
  • Helhedsrådgivning og løbende dialog
  • Gode leasing- og factoringløsninger via vores datterselskab AL Finans
  • Adgang til vores kæmpe netværk, så du nemt får kontakt til advokat, revisor, forsikring og betalingsformidling
  • Adgang til vores spændende erhvervsseminarer om muligheder for din virksomhed
Erhvervskonto

Det siger vores kunder

Vi har mange forskellige typer af erhvervskunder - bl.a. håndværksmestre, produktionsvirksomheder og enkeltmandsvirksomheder. Læs interview med 5 vidt forskellige virksomheder, og find ud af, hvordan vi har hjulpet dem med deres udfordringer.

Ansøgningsformular

Udfyld formularen for at sende en ansøgning til banken. Du vil herefter modtage en mail fra os, hvor vi beder om flere oplysninger fra dig. Du vil blive kontaktet af os, når vi har modtaget alle dokumenter og oplysninger fra dig.

Vi gør opmærksom på, at oprettelse af en erhvervskonto koster kr. 3.000 og efterfølgende et månedligt gebyr på kr. 250.

Præsentation af virksomheden

Virksomhed og kontaktoplysninger

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden

Oplysninger om forretningen

Jeg bekræfter, at oplysningerne på Virk.dk om de reelle ejere er korrekte*

Oplysninger om nuværende bank

Ønsker virksomheden at være helkunde i Arbejdernes Landsbank? (Flytte Nemkonto og øvrigt engagement fra nuværende bank)*

Oplysninger om revision

Bruger virksomheden en godkendt revisor? (Registreret/Statsautoriseret)*
Bruger virksomheden en ikke-godkendt revisor/bogføringstjeneste?*

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Arbejdernes Landsbank ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor ønsker vi oplysninger om godkendt revisor, fordi det signalerer, at virksomheden er professionel og har til hensigt at følge gældende lovgivning.

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Se også