Bliv erhvervskunde

I Arbejdernes Landsbank har vi siden stiftelsen i 1919 insisteret på at være en bank med plads til alle og respekt for alle. Du behøver med andre ord ikke at være en stor kunde for at være en god kunde.

Som erhvervsbank har vi derfor også en medfødt interesse i at skabe værdi for mindre og mellemstore virksomheder. Det kommer blandt andet til udtryk gennem vores fokus på forståelige produkter, anstændige priser og fremfor alt på ansvarlig, nærværende og enkel rådgivning.

Vi tror, det er vejen til at blive et aktiv for vores kunder. I hverdagen såvel som i de situationer, hvor du har brug for et springbræt til at realisere din virksomheds økonomiske muligheder.

Lad os mødes

Ansvarlighed handler blandt andet om at skelne mellem rådgivning og salg. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i dine behov. Ikke i vores produkter. Den tryghed skal du have, når du betror os med din virksomheds pengesager.

Hvis vi lyder som den bank, du har savnet, så lad os tage en snak om din virksomheds bankbehov. Uanset om I er fem eller femhundrede i firmaet, bliver I en vigtig kunde hos os. Den bedste måde, vi kan honorere dette på, er også at blive vigtig for jer.

Bliv kunde

Som kunde hos os får du:

  • Din egen personlige erhvervsrådgiver*
  • Fysiske møder hos dig, i banken eller online – du vælger hvad der passer dig bedst*
  • Helhedsrådgivning og løbende dialog*
  • Gode leasing- og factoringløsninger via vores datterselskab AL Finans
  • Adgang til vores kæmpe netværk, så du nemt får kontakt til advokat, revisor, forsikring og betalingsformidling
  • Adgang til vores spændende erhvervsseminarer om muligheder for din virksomhed

* Gælder ikke for kunder med Basal Erhvervskonto.

Det siger vores kunder

Det siger vores kunder

Vi har mange forskellige typer af erhvervskunder - bl.a. håndværksmestre, produktionsvirksomheder og enkeltmandsvirksomheder. Læs interview med 5 vidt forskellige virksomheder, og find ud af, hvordan vi har hjulpet dem med deres forskellige udfordringer.

Læs kundecases

Kontakt mig

Bliv kontaktet og lad os høre om din virksomhed og dine ønsker til et samarbejde

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.