Derfor skifter erhvervskunder bank

Danske virksomheder skifter sjældent bank. Men når de gør, skyldes det som regel nogle særlige faktorer. Men hvilke 3 faktorer er ofte udslagsgivende, når erhvervskunder skifter bank?

Det får erhvervskunder til at skifte bank

  1. Personlig kontakt
    Personlig kontakt og relevant rådgivning er noget, mange erhvervskunder efterspørger. I Arbejdernes Landsbank er en af vores kerneværdier nærvær. Det betyder, at vi investerer den fornødne tid og de rette kompetencer til at forstå kundernes verden og sætte os ind i deres virksomhed og deres potentiale. Hos os er din er­hvervs­rå­d­gi­ver et menneske, du kan gå ind og møde i dit lokale erhvervscenter. Når du er erhvervskunde hos os, får du desuden et direkte nummer til din egen er­hvervs­rå­d­gi­ver, som gerne kommer på besøg hos dig, når du har brug for at mødes.
  2. Oprigtig interesse for kunden
    Det giver næsten sig selv. Men oprigtig interesse er en afgørende faktor for mange erhvervskunder. En oprigtig interesse for den enkelte kunde - og den enkelte virksomhed. Siden stiftelsen i 1919 har vi i Arbejdernes Landsbank insisteret på at være en bank med plads til alle og respekt for alle. Det betyder, at uanset om I er fem eller femhundrede i virksomheden, er I en vigtig kunde for os. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at vi er oprigtigt interesserede i at lære dig og din virksomhed at kende - så vi kan rådgive dig bedst muligt.
  3. Sunde værdier
    Sidst men ikke mindst er mange virk­som­hed­s­e­je­re optaget af at drive en virksomhed, der baserer sig på gode og sunde værdier. I Arbejdernes Landsbank ønsker vi at drive en bank, der bygger på sunde værdier. Derfor er den ansvarlige rådgivning et kernelement hos os. Hos os handler rådgivningen altid om dine behov som kunde - frem for vores produkter.

Vil du tale med os?

Præsentation af virksomheden

Virksomhed og kontaktoplysninger

DD.MM.ÅÅÅÅ

Kontaktperson/Indehaver i virksomheden

Oplysninger om forretningen

Jeg bekræfter, at oplysningerne på Virk.dk om de reelle ejere er korrekte*

Oplysninger om nuværende bank

Ønsker virksomheden at være helkunde i Arbejdernes Landsbank? (Flytte Nemkonto og øvrigt engagement fra nuværende bank)*

Oplysninger om revision

Bruger virksomheden en godkendt revisor? (Registreret/Statsautoriseret)*
Bruger virksomheden en ikke-godkendt revisor/bogføringstjeneste?*

*Hvorfor skal jeg oplyse, hvem virksomhedens revisor er?

Erhvervskunder i Arbejdernes Landsbank skal som udgangspunkt benytte en godkendt revisor. Det vil sige en registreret eller statsautoriseret revisor. Det skal du, fordi vi ønsker at bidrage til bekæmpelse af hvidvask og svig med skatter og afgifter. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds revisor.

Vedhæft din virksomheds dokumenter

Nedenfor bedes du vedhæfte din virksomheds dokumenter.
De vedhæftede filer skal være i PDF-format og må ikke være større end 5 MB.

Forretningsomfangsskemaet*
Seneste interne årsregnskab inkl. specifikationer*
Forretningsplan*
Drifts- og likviditetsbudget*
Periodebalance år til dato*

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Se også